Jump to content

Vand BMW e60/2005/525D/177CP

osiris_done

Recommended Posts

Va salut pe toti si incerc sa va atrag atentia cu masina mea scoasa la vanzare.

WBANJ1030B426622

Este un e60 touring din 2005 cu filtru de particule scris in carte de 177CP.

Am adus-o personal din germania acum o luna.

Este ingrijita, are 221.000km reali verificati acolo.

Scaune sport, cauciucuri run-on-flat, dynamic xenon.

Rog un coleg sa faca o decodare a seriei VIN pentru celelalte detalii de dotatri.

Pretul este de fix 9.200 euro si rezulta din:

-7.700 achizitie

- 600 fulie motor ca m-a lasat in germania si am schimbat-o in Rosenheim

- 200 TUV+numere de zoll

- 300 drumul

- 100 folie spate autorizata RAR

- 200 ulei BMW+filtre Mann (polenul este cu carbon activ)

- 100 Carte RAR+certif de autenticitate.

Nu ma intereseaza sa castig ceva la masina, singurul motiv pentru care vreau sa o vand este faptul ca nu ma pot obisnui cu cutie automata.

Circul de o luna cu cutie automata si nici cum nu-mi place.

Am avut doar manuale si acum imi pare rau ca nu mi-am luat tot manuala.

Cutia are filtrul si uleiul schimbate in germania, schimba perfect, fara socuri.

Prefer manuala.

Va salut pe toti si incerc sa va atrag atentia cu masina mea scoasa la vanzare.

WBANJ1030B426622

Este un e60 touring din 2005 cu filtru de particule scris in carte de 177CP.

Am adus-o personal din germania acum o luna.

Este ingrijita, are 221.000km reali verificati acolo.

Scaune sport, cauciucuri run-on-flat, dynamic xenon.

Rog un coleg sa faca o decodare a seriei VIN pentru celelalte detalii de dotatri.

Pretul este de fix 9.200 euro si rezulta din:

-7.700 achizitie

- 600 fulie motor ca m-a lasat in germania si am schimbat-o in Rosenheim

- 200 TUV+numere de zoll

- 300 drumul

- 100 folie spate autorizata RAR

- 200 ulei BMW+filtre Mann (polenul este cu carbon activ)

- 100 Carte RAR+certif de autenticitate.

Nu ma intereseaza sa castig ceva la masina, singurul motiv pentru care vreau sa o vand este faptul ca nu ma pot obisnui cu cutie automata.

Circul de o luna cu cutie automata si nici cum nu-mi place.

Am avut doar manuale si acum imi pare rau ca nu mi-am luat tot manuala.

Cutia are filtrul si uleiul schimbate in germania, schimba perfect, fara socuri.

Prefer manuala.

BMW

21082012072.jpg

21082012070.jpg

21082012071.jpg

21082012073.jpg

21082012074.jpg

21082012075.jpg

21082012076.jpg

21082012077.jpg

ciudat , toti cei care vin de pe manuala pe automata nu si-ar mai lua in veci manuala :sorcerer: Si automata poate fi condusa si manual , chiar reactioneaza f bine . Mai exact ce-ti lipseste , apasatul ambreiajului ? Edited by Myx

Pe carte e trecuta 2005? Pentru ca dupa serie apare 11/2004

In carte este 2005.

ciudat , toti cei care vin de pe manuala pe automata nu si-ar mai lua in veci manuala :sorcerer: Si automata poate fi condusa si manual , chiar reactioneaza f bine . Mai exact ce-ti lipseste , apasatul ambreiajului ?

Reactioaneaza bine , dar nu instant asa cum este la manuala.

Vreau sa schimb cum simt eu motorul si situatia de drum.

Condusul ala pe manual nu este la fel, iar din cate am mai vorbit cu unul altul se pare ca nu-i face bine cutiei in timp.

Nu as cumpara in momentul de fata un e60 cu 7700 de euro... trebuie sa fii nebun scuza-ma ca iti zic, sa ai asteptari bune la pretul asta

O sa fii surprins dar masina este ok.

Am stat pe mobile.com 3 saptamani pana am gasit-o, a rezervat-o cumnatul meu care este cetatean german si in cateva zile am plecat sa o aduc.

Am fost acolo si am facut TUV nou ca sa ma asigur ca este ok.

Si este ok.

Nu as cumpara in momentul de fata un e60 cu 7700 de euro... trebuie sa fii nebun scuza-ma ca iti zic, sa ai asteptari bune la pretul asta

Da cat face un e60 5000 euro?pai e 46-le tau din semnatura fat face.

Daca masina e k e bun pretul,banuiesc ca e discutabil.

Ti-o da tie cu 14k euro, asa o cumperi?

Pai cat sa coste un e60 touring din 2004-2005 cu 220k km in Germania?

Tu inca esti cu gandul la vremurile cand era 20-30 de mii de euro un e60.

Uite un exemplu si sunt gramada:

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bmw-525d-touring-aut-navi-standheizung-frankfurt-am-main/167389401.html?lang=de&pageNumber=2&__lp=257&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=20&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2004-01-01&negativeFeatures=EXPORT

Eu nu as da automata pe manuala in veci...

Edited by branevl

...data viitoare incearca pe mobile.de poate o sa gasesti masina mai buna

Ma rog, pe mobile.de am stat si masina este buna.

Problema mea este cu automat vs manual.

Asa cum am scris la inceput.

anuntul se ridica la 7 zile ,cf. reg. de mp.

Am inteles.

lasa ca si tu vinzi pompa injecĂžie cu "pret bun", asa ca...

Nu am inteles ce este cu acest comentariu...?

Nimeni nimic? Nici o oferta?

Am gasit un 525 manual si as merge dupa aia.

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

• 2 weeks later...

@oniris.... probabil ai avut mare noroc daca zici ca e buna

@mirceagsm....nu inteleg care e problema ta, in DE inca exista e46 cu 7-8 mii (la proprietari,nu samsareala ieftina), deci e60 cu 7000 ori a avut noroc baiatul, ori domnu cu mila(de cele mai multe ori)

@branevl....nu am zis nimic de 14 mii, e normal sa fie mai ieftina decat un sedan, faceam referire la cei care viseaza la e60 impecabil cu ~10 mii de euro, de aici si semnul de intrebare 7000? dar daca el zice ca e unul dintre norocosi...

@branevl....nu am zis nimic de 14 mii, e normal sa fie mai ieftina decat un sedan, faceam referire la cei care viseaza la e60 impecabil cu ~10 mii de euro, de aici si semnul de intrebare 7000? dar daca el zice ca e unul dintre norocosi...

iti iei e60 520i si cu 9k, poate si mai ieftin in stare foarte buna, preturile sunt ff jos.

Edited by branevl

Salut!

Cam cat ai vrea diferenta la masina mea?

Uite aici prezentarea http://www.bmwclub.ro/forums/topic/119487-masina-mea-e46-320d-touring/page__p__1757616#entry1757616

Azi am facut revizia care include ulei bmw long life 04 5w30, filtre mann, bieleta anti ruliu swag, bucsi bara stabilizatoare febi-bilstein , placute frana fata meyle hd, lichid de frana ate dot 04 . Masina are acum 161.000 km reali , am istoric service DE+RO, facturi etc...

Salut!

Cam cat ai vrea diferenta la masina mea?

Uite aici prezentarea http://www.bmwclub.ro/forums/topic/119487-masina-mea-e46-320d-touring/page__p__1757616#entry1757616

Azi am facut revizia care include ulei bmw long life 04 5w30, filtre mann, bieleta anti ruliu swag, bucsi bara stabilizatoare febi-bilstein , placute frana fata meyle hd, lichid de frana ate dot 04 . Masina are acum 161.000 km reali , am istoric service DE+RO, facturi etc...

Salut,

nu vreau sa fac nici o subevaluare a masinii tale, dar consider ca un pret corect ar fi de 5.500 pentru a ta.

Ai vazut pretul meu, diferenta 3.700.

Astept un semn de la tine.

Stii si tu foarte bine ca un e46 touring cu km reali cat am eu in DE e undeva la 6000 euro unele poate mai mult, dar nu asta e important. Stiu cum sta treaba in RO cu touringul. Ideea e ca tot negociez cu cineva care are un e60 525d din 2005 cu 192.000 km , berlina , inmatriculata, aceleasi optiuni. Initial omul mi-a zis ca vrea 3700 diferenta, apoi m-a sunat si mi-a zis ca vrea 3500. Avand in vedere ca am bagat ceva banuti ca s-o intretin eu i-am zis ca pot oferi 3000. Omul n-a zis nici da nici nu...astept un feedback. Daca vrei pot sa-ti dau link-ul cu anuntul omului si nr. lui de tel sa vb cu el . Oricum , oferte sunt pt 525d touring si inmatriculate la bani mai putini.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.