Jump to content

Vand BMW e60/2005/525D/177CP

osiris_done

Recommended Posts

Stii si tu foarte bine ca un e46 touring cu km reali cat am eu in DE e undeva la 6000 euro unele poate mai mult, dar nu asta e important. Stiu cum sta treaba in RO cu touringul. Ideea e ca tot negociez cu cineva care are un e60 525d din 2005 cu 192.000 km , berlina , inmatriculata, aceleasi optiuni. Initial omul mi-a zis ca vrea 3700 diferenta, apoi m-a sunat si mi-a zis ca vrea 3500. Avand in vedere ca am bagat ceva banuti ca s-o intretin eu i-am zis ca pot oferi 3000. Omul n-a zis nici da nici nu...astept un feedback. Daca vrei pot sa-ti dau link-ul cu anuntul omului si nr. lui de tel sa vb cu el . Oricum , oferte sunt pt 525d touring si inmatriculate la bani mai putini.

:) ok eu nu am ce sa vorbesc cu omul.

M-ai intrebat cat vreau diferenta. Ti-am spus.

Hai sa discutam. Fa-mi o oferta.

Sincer sa fiu, nici nu stiu ce sa-ti spun . In cazul in care vrei sa iei masina mea ca s-o vinzi mai departe nu cred ca ajungem la un consens, dar daca vrei sa o pastrezi eu cred ca nu ai de pierdut. In momentul de fata as putea sa ofer 2000 de euro , avand in vedere faptul ca masina ta are 221.000 km si nu e inmatriculata plus cilindreea de unde rezulta impozit de 900 ron (cel putin la constanta) , asiguraree etc . Masina mea e corecta , fara probleme, eu am evaluat-o undeva la 6500 cu toate ca a costat in 2008 11800 euro fara taxa. Decat sa o dau mai jos de atat prefer sa o tin pana ajunge la valoarea unui e36.

Sper sa nu fii ofensat in vreun fel de parerea mea

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.