Jump to content

e46 cu navi 16:9

Recommended Posts

Eu mi-am montat aceasta interfata pe acelasi model de masina si merge perfect... vezi ca sistemul nu este setat pt. functia CD TEXT, in cazul un care cei care o monteaza, nu stiu sa seteze aceasta functie, da-mi un mesaj (PM) si i-ti explic eu ce trebuie sa faci... eu am primit de la firma unde am comandat-o, 2 fisiere mp3 cu setari pt. functia CD TEXT, pt. ON/OFF.

181364[/snapback]

ok..multam mult.... luni o sa ma duc la firma aia de pe siteul ala...si in functie de ce raspuns imi dau...te anunt...

Eu mi-am montat aceasta interfata pe acelasi model de masina si merge perfect... vezi ca sistemul nu este setat pt. functia CD TEXT, in cazul un care cei care o monteaza, nu stiu sa seteze aceasta functie, da-mi un mesaj (PM) si i-ti explic eu ce trebuie sa faci... eu am primit de la firma unde am comandat-o, 2 fisiere mp3 cu setari pt. functia CD TEXT, pt. ON/OFF.

181364[/snapback]

maestre am gasit in porbagaj langa navigatie ...doar o mufa cu 3 pini una mica...

cum trebuie sa arate aia pentru cd changer..???

maestre am gasit in porbagaj langa navigatie ...doar o mufa cu 3 pini una mica...

cum trebuie sa arate aia pentru cd changer..???

181747[/snapback]

trebuie cumparat... daca nu ai avut cd changer pe masina nu ai toate cablurile... mai trebuie unul, care trebuie comandat la BMW si costa ~ 25€... codul este "61 12 0 137 313". cel din masina este cu 3 pini si cel de care mai ai nevoie este cu 6 pini... dar cel mai bine mergi la o reprezentanta BMW si faci comanda de cablaj pt. CD CHANGER... recomandat este ca si montajul pt. acest cablu, sa fie facut tot la BMW...

P.S.

uite un topic deschis de mine, tot pe aceasta tema...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=6853&st=0

trebuie cumparat... daca nu ai avut cd changer pe masina nu ai toate cablurile... mai trebuie unul, care trebuie comandat la BMW si costa ~ 25€... codul este "61 12 0 137 313". cel din masina este cu 3 pini si cel de care mai ai nevoie este cu 6 pini... dar cel mai bine mergi la o reprezentanta BMW si faci comanda de cablaj pt. CD CHANGER... recomandat este ca si montajul pt. acest cablu, sa fie facut tot la BMW...

P.S.

uite un topic deschis de mine, tot pe aceasta tema...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=6853&st=0

181909[/snapback]

OK.. multam de sfat ...am vb si cu sasu.... si la fel si el mia recomandat sa merg la BMW pentru interfata .... se pare ca acum voi merge si pentru cablul sta...

pana la urma..cred ca o sa fac si montajul tot la ei... multam ...

si of topic... am facut schimul de ulei...

am pus un Castrol SLX LongLife II 0w30... si au spus ca pot merge cu el 30000...

este bun acest ulei...ma refer la densitate...????