Jump to content

Vand BMW 525d 2002

alex5aru

Recommended Posts

Salut tuturor! Dupa 6 ani ma simt nevoit sa-mi vand masina. Este vorba despre un BMW 525d 2002 163 cp. Este masina mea din iulie 2006, cand a fost adusa din Germania. In momentul acesta are 252.000 km, tocmai ce i-am facut revizia, i-am schimbat si cateva chestii pe la suspensie.

Ca defecte nu are nimic major, cateva zgarieturi pe ici pe colo, bineinteles, daca gasesc cumparator las din pret cat ar costa vopsitul, mentionez, nu e nimic deranjant tare. Masina a venit cu carte service, dar eu dupa 2 ani am incetat sa-i mai trec reviziile in carte. Am cumparat masina la 194.000 km, eu nu fac mai mult de 10.000 km pe an cu ea (am masina de la firma)

Mentionez ca intre timp (fata de pozele din link) i-am schimbat casetofonul si am pus unul cu CD si stick, nu original, nu s-au potrivit cabluri, eu am incercat. Am si casetofonul original. Carkit-ul l-am dat jos si i-am montat statie CB.

Ca dotari nu are foarte multe: parktronik fata spate, webasto, volan sport piele, shadow line, sac ski, dublu climatronic, jante 15 aluminiu, cauciucuri de vara puse noi anul trecut, au max 10.000 km, am si cauciucuri iarna, etc.

Masina este vizibila in Targu Jiu. Tel: 0722.928.345

Poze aici: http://s121.photobucket.com/albums/o225/alex5aru/ Pot sa fac si alte poze la cerere.

Pret: 5.300 euro negociabil

Am aruncat o privire la poze si, vazand numarul de inmatriculare ... 5ARU... ai un free up de la mine. Sugestiv numarul...Sper ca nu sunt si ceva zaruri agatate pe la oglinda sau vreun CD ceva acolo.

Poate ar fi o ideie buna sa pui ceva poze f recente in care se vede ce descrii tu mai sus.

Edited by Pharmacistu'

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.