Jump to content

achizitie si putin help

Furioss

Recommended Posts

salut baieti. mi`am luat acum 1 luna un 530d e39 din 2001. si as vrea sa ii imbunatatesc putin imaginea, si la asta ma refer bara fata/spate M , jante , evacuare sport tot kit`ul cu catalizatoare sport etc , si capota sa i`o modific. am cateva poze cum as vrea sa arate si ce sa iau. si cu ocazia asta tin sa anunt ca,caut sa cumpar acele piese si un mic sfat cu capota ce trb sa`i fac sa arate asa:

http://uploadimage.ro/images/95073957982565324777.jpg in poza aceasta as vrea sa cumpar bara la fel ca aceasta iar la capota nu stiu ce trb sa fac,sa iau sa o fac sa arate asa,help plz

http://uploadimage.ro/images/05530916010511269183.jpg aici cumpar bara cam la fel cu aceasta.

deci care au si vand sa imi lase un mesaj si sa vedem sa ne intelegem la pret. iar cu capota am intrb pe cineva si mi`a zis ca ar venii ceva sudat sau nu stiu cum deci cei care stiu putin help.

si inca o intrebare faruri/triple smoke de unde as putea lua ? sau cum se fac? multi am vazut ca le vopsesc pe dinauntru cu putina vopsea neagra,alti pun folie ca alea de le punem pe luneta si geamurile de la usi. un sfat cum sa le fac smoked.ms anticipat.

Edited by Furioss

Cu acel tip de capota mai rau o uratesti, e groaznica, parerea mea. Gasesti 1mil de exemple de E39 frumoase in diverse moduri, asa e prea de tot.

Pt stopuri exista o folie speciala daca vrei sa le colorezi, exista cu mai multe nuante (rosie,neagra, albastra..)

Edited by DYC88

capota aia nu e cumparata asa!e facuta din tabla + fibra sau doar cu fibra de sticla!oricum...e urata cu spume!nu are rost sa iti bati joc asa tare de masina.cumpara kit-ul de M,niste jante OEM(in caz ca nu ai) iar la stopuri si faruri pune folie daca vrei.ca sa primesti pareri constructive,fa-ti topic la sectiunea "masina mea" si pui acolo poze cu a ta!

Da ok,am inteles pica faza cu capota. Ma intereseaza acum sa cumpar pachetul de M , cine vinde lasati'mi un mesaj. Si un sfat pt un kit evacuare cu catalizatoare sport, si dak se merita sa pun suspensie sport, si sistem de franare sport,discuri cu ventilatie etc. ms

Poate discuri perforate vrei sa zici...ca ventilate sunt deja. Cel putin la a mea sunt ventilate si alea pe spate.