Jump to content

problema eroare bord semnalizare spate

Recommended Posts

Salutare,

Mi-a aparut eroare din poza atasata care dupa cate stiu eu arata ca am pe ambele parti becuri arse.

Am verificat si schimbat becurile si eroarea nu mai dispare.

Ce credeti ca ar fi? Nu ar trebui ca aceasta eroare sa dispara din moment ce se schimba becurile? Poate sa fie de la o alta probelma?

Multumesc

post-13616-0-77758700-1347445126_thumb.jpg

Vezi becurile de la nr. de inmatriculare.

se pare ca becurile de la nr de inmatriculare erau arse, insa am schimbat becurile si tot imi apare beroare. Am verficat si becurile tot nu se aprind.

Cred ca e undeva intrerupt..

stie cine cum se desface si unde sa verific? a mai avut cineva problema asta?

Mersi

se pare ca becurile de la nr de inmatriculare erau arse, insa am schimbat becurile si tot imi apare beroare. Am verficat si becurile tot nu se aprind.

Cred ca e undeva intrerupt..

stie cine cum se desface si unde sa verific? a mai avut cineva problema asta?

Mersi

Chiar nu a avut nimeni problema asta?

As vrea sa verific daca sunt fire intrerupte insa nu stiu de unde sa o apuc...

E ciudat, becurile pe spate merg toate, doar iluminarea de la nr de inmatriculare nu functioneaza..

Am citit pe forum ca ar putea fi problema "in mansonul de cauciuc dintre portbagaj si masina unde s-au retezat firele si fac scurt". Stiti cumva cum ajung la acest manson? este in portbagaj sau sub bancheta din spate?

Stiti cumva daca exista o siguranta doar pentru iluminarea numerelor de inmatriculare?

Mersi

Edited by robytm

Desfa bagheta de la numar si pune alta in loc,si vezi daca merge.

Daca nici asa nu merge verifica cablurile ce is langa balamaua dreapta de la portbagaj.

Siguranta pentru lampi numar nu cred ca este, ca si eu am cautat.

Chiar nu a avut nimeni problema asta?

As vrea sa verific daca sunt fire intrerupte insa nu stiu de unde sa o apuc...

E ciudat, becurile pe spate merg toate, doar iluminarea de la nr de inmatriculare nu functioneaza..

Am citit pe forum ca ar putea fi problema "in mansonul de cauciuc dintre portbagaj si masina unde s-au retezat firele si fac scurt". Stiti cumva cum ajung la acest manson? este in portbagaj sau sub bancheta din spate?

Stiti cumva daca exista o siguranta doar pentru iluminarea numerelor de inmatriculare?

Mersi

trebuie sa desfaci mansonul ala adica mai exact sa-l sectionezi cu un cutter . ai sa gasesti acolo fire intrerupte .Mansonul il vezi cand deschizi portbagajul in coltul din dreapta sus , in ext masinii . Tai , rezolvi si apoi il infasori in banda adeziva neagra . Recent am avut si eu o problema asemanatoare .

Mai e posibil ca apa sa fi intrat in lampi si sa ai cam totul inverzit pe acolo . De obicei cedeaza si deschiderea din buton portbagaj .

Edited by Myx

• 3 weeks later...

sunt firele de masa topite , desfa capacu la stopuri si scoate mufa , firul maro mai mult ca sigur e topit ori el ori papucul din mufa care ii corespunde , problema comuna la E46

Secondez, in primul rand la e46 iluminarea de la placute nu e sesizat de calculatorul de bord. In al doila rand intr-adevar papucul de masa se topeste in mufa, firul si papucul fiind subdimensionate pentru curentul care trece prin ele. Eu pur si simplu am facut asta: DIY pentru stopuri

Edited by ravenlord