Jump to content

Vand interfata BMW Scanner

asa

Recommended Posts

cum sa nu stiu ce face daca l-am si folosit de cateva ori ...

pai si daca stii,de ce nu ne spui si noua,celor mai putin informati ?

eu te-am intrebat in virtutea regulamentului de la mica publicitate ,citez: "

11. Daca un vanzator pune un anunt si nu doreste sa dea explicatii si de asemenea va face scandal ca ceilalti membrii discuta anuntul lui, anuntul va fi sters."

*Aici este un forum din Romania,in limba romana.As fi dorit lamuriri in limba romana,nu link spre un site in limba engleza sau alta limba straina,pe care nu o inteleg.

eu m-am gandit ca daca nu intelegi engleza, apoi ce face un cablu de date nici atat nu o sa intelegi. are softul in engleza prietene, nu exista soft in romana la cablu asta , doar engleza si germana. deci, vrei nu vrei, tot trebuie sa inveti mai inati engleza daca vrei cu adevarat sa inveti ce face interfata asta de diagnoza. nu mi-a placut atitudinea ta zeflemitoare cu yes, no si fuck, nu cred ca asa se vorbeste frumos si elegant pe un forum. o sa vedem ce zice un moderator.

i-am mai scris si mai sus, stergi erori, faci codari in diferite module, adaptezi sau stergi chei, verifici km reali ai masinii, valori live diferiti senzori ... i-am dat si link din prima, daca nu stie engleza eu ce sa-i fac, poate vrea sa il invat si engleza de-acu'

nu e un ciocan sa ii explici omului la ce e bun si ce se face cu el, sunt de parere ca ar fi trebuit sa foloseasca functia search sau sa caute pe google.

Edited by asa

eu am dat linkul respectiv pt printscreen-urile si descrierea cablului. e site oficial am impresia, cel putin softul descarcat de acolo functioneaza cu cablul meu. daca dadeam un link din romania, unde pretul nu e in niciun caz 650$, ar fi zis moderatorii ca fac reclama.

interfata a plecat spre Buzau. dupa ce va ajunge la dest o sa rog cumparatorul sa posteze feedback si apoi va putea fi inchis topic-ul (eventual sters de tot ca sa nu zgaraie retina cu offtopicurile de ieri).

Edited by asa