Jump to content

CUMPAR ORNAMENT CU CHEDER DE LA BAZA PARBRIZULUI

Recommended Posts

grila parbriz - 195 lei original BMW in stoc

piesa 3 din poza fara spalator far - 165 lei orignal BMW in stoc sau 72 lei aftermarket

piesa 3 cu splator far - 158 lie original BMW in stoc

piesele sunt pentru E46 facelift

piesa indicata de sageata noua pe oem in magazin costa 170 lei( deci in nici un caz nu as da 195 la tine daca o pot lua cu 170 din magazin ). Pe mine ma intreseaza si pleoapa cu cheder montata pe far adica deasupra lui nu piesa 3 de care zici tu.

Edited by mihaig06

piesa indicata de sageata noua pe oem in magazin costa 170 lei( deci in nici un caz nu as da 195 la tine daca o pot lua cu 170 din magazin ). Pe mine ma intreseaza pleoapa cu cheder montata pe far adica deasupra lui nu piesa 3 de dare zici tu.

e bine daca ai gasit piesa cu 170 , eu ma platit putin peste pretul lui claudiu . 205 ron parca .

piesa indicata de sageata noua pe oem in magazin costa 170 lei( deci in nici un caz nu as da 195 la tine daca o pot lua cu 170 din magazin ). Pe mine ma intreseaza si pleoapa cu cheder montata pe far adica deasupra lui nu piesa 3 de care zici tu.

pai da 170 le magazi8n

nu te obliga nimeni sa-mi dai mie 195 lei

nu mai iti ofertez si piesa 9 ca am preturi mult prea mari fata de magazin

CUMPAR PIESA MARCATA DIN FOTO ALATURAT SI PLEOAPA DREAPTA CU CHEDER MONTATA PE FAR.

OFERTE LA 0730.505668, SAU 0761.119706 PLOIESTI

post-28897-0-40775200-1347690056_thumb.png

Am plasticul de sub stergatoare(nr. BMW 8 208 483)la 50 RON sh, stare buna.

Dorin, 0721482853

Edited by dorin75

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.