Jump to content

Spray ptr. punctele de rugina

Daniel Arman

Recommended Posts

Spray gĂŁsești la orice reprezentanțĂŁ Policolor, ĂŽți preparĂŁ un tub de spray conform talonului, costĂŁ cam 20-30 lei.

Bine ar fi ca ĂŽnainte de a da cu spray-ul respectiv sĂŁ cureți mecanic rugina, sĂŁ folosești un inhibitor gen Fertan și sĂŁ dai și un pic de grund.

buna ideea asta cu Policolor, eu trebuie sa-mi vopsesc un suport de la spalator faruri si ma intrebam cum! si imi dau ei spray-ul conform codului masinii?

Puteti sa va duceti si in targ vitan va prepara pe loc culoare dupa catalog si il baga si in tub cu presiune .

Edited by valy

Puteti sa va duceti si in targ vitan va prepara pe loc culoare dupa catalog si il baga si in tub cu presiune .

Si cum ajung eu din Resita in targ vitan? Bine, intrebarea e prosteasca, stiu cum sa ajung :laugh: dar.. nu merita investitia. Si problema este ca nu am prieteni in Bucuresti care sa faca asta pentru mine si sa imi trimita sprayul prin curier sau posta. :ermm:

@Daniel, doua chestiuni importante:

1. spray cu vopsea NU se gaseste DOAR in Bucuresti... ai si in Resita destule centre de colorare, iti dau mai jos cateva adrese:

Diamant Servcom - Str. Sportivilor nr. 3, Resita

Jupiter Serv - Aleea 3 Ape nr. 2, Sc.3 Ap.4, Resita

Murariu Simona SRL - Str. Traian Lalescu nr.24, Resita

e imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie la cel putin unul dintre cei de mai sus.

2. ai spus ca vrei un "sprau pentru punctele de rugina"

problema este ca daca vei aplica vopsea DIRECT peste punctele de rugina, rezultatul nu va dura prea mult pana va reaparea rugina, iar daca erdarea devine serioasa, te poti astepta si la deteriorarea mult mai profunda, pe sub vopsea, a tablei.

trebuie sa indepartezi COMPLET toata rugina, inainte de a da cu vopsea, apoi sa finisezi, sa aplici un strat de grund si abia dupa aceea sa vopsesti...

daca ai doar cateva puncte de vopsea sarita (NU rugina), acolo iti recomand kiturile de reparatie sau creioane/markere speciale cu vopsea de la BMW...

succes !

@Daniel, doua chestiuni importante:

1. spray cu vopsea NU se gaseste DOAR in Bucuresti... ai si in Resita destule centre de colorare, iti dau mai jos cateva adrese:

Diamant Servcom - Str. Sportivilor nr. 3, Resita

Jupiter Serv - Aleea 3 Ape nr. 2, Sc.3 Ap.4, Resita

Murariu Simona SRL - Str. Traian Lalescu nr.24, Resita

e imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie la cel putin unul dintre cei de mai sus.

2. ai spus ca vrei un "sprau pentru punctele de rugina"

problema este ca daca vei aplica vopsea DIRECT peste punctele de rugina, rezultatul nu va dura prea mult pana va reaparea rugina, iar daca erdarea devine serioasa, te poti astepta si la deteriorarea mult mai profunda, pe sub vopsea, a tablei.

trebuie sa indepartezi COMPLET toata rugina, inainte de a da cu vopsea, apoi sa finisezi, sa aplici un strat de grund si abia dupa aceea sa vopsesti...

daca ai doar cateva puncte de vopsea sarita (NU rugina), acolo iti recomand kiturile de reparatie sau creioane/markere speciale cu vopsea de la BMW...

succes !

Iti multumesc frumos. Desigur, am de gand sa indepartez rugina, sleifuind bine zona, sa finisez, sa aplic chit unde este cazul + grund. Problema mea era ca nu stiam de unde sa gasesc spray la aceeasi culoare. Nu vreau sa se vada diferente de culoare prea mari. Iti multumesc pentru sfatul dat. O zi frumoasa! :flowers: