Jump to content

Vand BMW e90 320d 2007

VNB

Recommended Posts

Vand e90 320d 177cp

Masina este fabricatie 11.2007 , inmatriculata 02.2008 . A fost livrata de Bavaria Baneasa . Eu am luat masina in august 2011 de la firma de leasing cu aproximativ 50.000 de km . A primit imediat revizie : filtre mann si ulei BMW (la momentul respectiv habar nu aveam ca are 5ani/100.000km service included) + set de bujii Bosch . Intre timp in iarna i-am schimbat amortizorele (billstein b4) si placutele de frana + senzor(placute ATE , senzor nu stiu ) , acum vreo 2 luni i-am schimbat bratele .<br>La momentul asta are 64.500 km si mai are inca 9000km pana la urmatorul service (schimb de filtre si fluide inclus inca in 5ani/100.000km). Are revopsite bara fata , bara spate , capota ( am luat masina cu o mica indoitura si ma omora sa o tot vad ) si 1 prag , care era zgariat

Probleme : scaunul soferului are o zona unde probabil a fot zgariat , parbrizul a fost ciupit si reparat la AGER si cam atat

Serie sasiu : WBAVG91060VG53245

Dotari :

faruri bixenon+ spalator faruri

proiectoare ceata

oglinzi electrice incalzite

pachet aerodinamic M

splitere de carbon

jante 18" 8 j fata 9 j spate , gume bune  <br>

jante de iarna 16" gume de asemenea bune

Senzori de parcare pe spate

interior piele negru

scaune fata incalzite

climatizare automata

functie start/stop

volan multifunctional din piele

pilot automat

bluetooth (parrot : de asemnea ofera si intrari usb , line in si ipod/iphone )

pachet depozitare ( compartiment sub blocul de lumini , suporturi de pahar retractabile si cred cam atat)

pregatire isofix

cotiera racita si intrare line in in cotiera

folie cu autorizatie fata/spate LLumar

arcuri sport H&R

distantiere H&R 20mm spate si simoni racing 12mm pe fata

Or mai fi si alte chestii dar probabil ca imi scapa . Pachetul aerodinamic M este original si pus de mine , la fel pilotul automat . Kit-ul de bluetooth si senzorii de parcare sunt aftermarket , dar de calitate si fara display-uri (ca sa nu iasa brad de craciun

Vad ca momentan nu pot urca poze . Revin si cu ele imediat ce este posibil .

sa ne auzim numai de bine

My link

Edited by VNB

• 2 weeks later...

Intrucat nici acum nu pot sa uploadez imagini pe forum am facut o mica galerie pe flickr pe care o gasiti AICI

Intre timp am dat jos eleronul si fix a 2-a zi s-a gasit un binevoitor care sa-mi dea o mica cheie pe portbagaj . In fine... romaneste . Deocamdata o sa o corectez cu un kit de reparatie ca-mi sta pe creier . Avand in vedere ca eu merg zilnic cu masina acum a ajuns la 65.160km si se tot pun .

Sunt foarte hotarat sa caut un 6 in linie asa ca vreau sa gasesc o casa noua pentru masina .

Acestea fiind spuse pretul nou este 15.500 Euro uuuuusor negociabil . Va raspund la orice intrebari aici , pe PM , pe telefon , pe mail .

toate cele bune

Vladimir

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.