Jump to content

Jante 17 Orig Bbs Rc 041 5x120

auras_Gl

Recommended Posts

Vand set jante BBS RC 041 originale, modulare din doua bucati - 7.5 fata / 8.5 spate, ET 41 toate patru, impreuna cu 4 capace centrale si cheie originala.

Buza polisata, perfect drepte, accept proba pe aparat la vulcanizare(nu sunt strambe, sudate, lovite)

Pret 320E usor neg fara anvelope

Contact 0755290150 sau pm sau messenger rosuadrianaurelian@yahoo.com

Exista posibilitatea sa le dau cu 470E fix cu gume noi noute rulate pana in 2000km(au costat 330 lei bucata si le dau cu 200 lei bucata fix pentru cine le vrea separat-7-8mm profil, achizitionate de noi din magazin nu sh)

Schimburi nu prea ma intereseaza deoarece am jante pe 18 originale M style 67 momentan pe masina, eventual schimb doar jantele cu un set de jante pe 16 cu gume f bune de iarna(ca imi e mila sa fac BBS de iarna)

Poze am cu fiecare in parte(dar nu pot sa le urc in topic pe toate), si cu mentiunea ca jantele sunt achizitionate de aici de pe forum de la Catalin

post-35562-0-77314200-1348299606_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.