Jump to content

Stropitori incalzite parbriz e36

Sagittarius

Recommended Posts

Mie trebuie sa-mi ajunga saptamana asta, o sa le montez si dau sa vad ce diferenta e. Parca retin si eu ca ieseau aburi din apa iarna.

Oricum, ale mele sunt infundate si nu ai cum sa le desfunzi, sprituie ba sus, ba jos, ba mai la stanga sau dreapta.

Nu sunt ca alea fara incalzire, care au filtrele alea inainte de stropitoare, le schimbi si aia e...

Mie trebuie sa-mi ajunga saptamana asta, o sa le montez si dau sa vad ce diferenta e. Parca retin si eu ca ieseau aburi din apa iarna.

Oricum, ale mele sunt infundate si nu ai cum sa le desfunzi, sprituie ba sus, ba jos, ba mai la stanga sau dreapta.

Nu sunt ca alea fara incalzire, care au filtrele alea inainte de stropitoare, le schimbi si aia e...

nu o sa vezi nimic, functioneaza doar sub 3 grade.

Le-am montat.

Intradevar cele de pe masina au un singur furtun.

Rezolvarea e simpla, indiferent in care dintre cele doua stuturi introduci furtunul, merge. Nu curge pe celalalt.

Apoi am realizat ca al doilea e pus ca daca se infunda primul, sa nu cumperi altele.

E un sistem destul de complex acolo, chestia e ca astea se infunda relativ usor si traseele lor sunt separate, e cum trebuie.

Le-am montat.

Rezolvarea e simpla, indiferent in care dintre cele doua stuturi introduci furtunul, merge. Nu curge pe celalalt.

Apoi am realizat ca al doilea e pus ca daca se infunda primul, sa nu cumperi altele.

E un sistem destul de complex acolo, chestia e ca astea se infunda relativ usor si traseele lor sunt separate, e cum trebuie.

Sa le stapanesti sanatos!

Pana la urma o sa le montez si eu, dar nu cum arata schema pentru ca este mai complicat. As vrea sa le pun cu un releu care sa ia comanda de pe curentul de la pompita si alimentarea din alta parte, si vara o sa le deconectez cu un buton. C e parere aveti? Eu zic ca e mai simplu asa si fara batai de cap!

Le-am montat.

Eu am demontat de pe o masina stropitori de-astea cu doua tevi si iti pot spune ca in furtunul de la pompa intra un tub in forma de Y si se desparte apoi in alte doua furtune care iti alimenteaza stropitoarea. Tie nu o sa-ti curga pt ca inuntru el are o supapa pe fiecare canal. Nu se infunda canalul la care e conectat furtunasul ci acele gaurele pe unde stropeste. Din ce am observat eu, avandu-le desfacute in mana, nu vad rostu in a avea doua alimentari cu apa. Asa cum le ai tu acum o sa mearga bine merci.

Se poate sa ai dreptate.

Dar eu am bagat ac subtire cam 2 cm in gaurile alea si tot nu am reusit sa le desfund...

Iti spun, incredibil ce presiune are acum, nu-mi vine sa cred, pe toate 4 diuze da o presiune extrema, nu stiu cum naiba sa le reglez sa nu stropeasca pe geamurile laterale, cand stergatorul de la sofer arunca apa spre stanga, curge pe geamul lateral si fac balta jos :))

O sa vad maine...

si mie imi uda geamurile laterale, si m-am chinuit in fel si chip sa le reglez. ca sa nu ajunga pe geamurile laterale trebuie date in jos si spr einterior. Problema e ca atunci nu o s aimprastie lichidul cum trebuie pe tot parbrizul. Eu imi desfundam stropitorile cu fir otelit, intra cam 5-6 cm, insa nu face altceva decat sa bage mizeria inapoi si la urmatoarele folosiri se blocheaza iar. panan-am desfacut stropitorile nu am avut nici un succes.

• 10 months later...
  • 2 months later...