Jump to content

Ce parere aveti de acest BMW 320d?

TudorB

Recommended Posts

URL: http://www.autovit.ro/bmw-320-C25546224.html

An fabricatie 04/2009, 160,000 KM, 177CP, cred ca este cel DPF, dar nu este specificat asta.

Pretul este bun, iar asta pare suspect. Am comparat cu altele, si mi sa pare cam suspect acest anunt. Poate fi posibil sa se fii umblat la Kilometri?

Stiti ceva de acest vanzator?

Stima.

Da, are DPF. Daca dadea km inapoi, nu ii dadea la 160.000, ii dadea mai jos, mult mai jos. Avand in vedere dotarile masinii (care sincer sunt cam =0 inafara de clima) si km nu tocmai putini pe care ii are, eu zic ca e un pret bun.

Cere'i totusi seria de sasiu si verifica la reprezentanta daca are istoric, merita incercat.

Succes in viitoarea achizitie ! :thumbsup:

ps: sa'mi explice si mie cineva care'i treaba cu "Interior carbon" :)))

Edited by TudorMTS

Da, are DPF. Daca dadea km inapoi, nu ii dadea la 160.000, ii dadea mai jos, mult mai jos. Avand in vedere dotarile masinii (care sincer sunt cam =0 inafara de clima) si km nu tocmai putini pe care ii are, eu zic ca e un pret bun.

Cere'i totusi seria de sasiu si verifica la reprezentanta daca are istoric, merita incercat.

Succes in viitoarea achizitie ! :thumbsup:

ps: sa'mi explice si mie cineva care'i treaba cu "Interior carbon" :)))

Am impresia ca ei numesc "interior carbon" plasticele alea gri :))

Mi se pare ca lipseste ceva la E90(cel putin) daca nu are navi! Poate daca desenau plansa de bord in zona in care ar trebui sa fie navi(la cele fara) ceva mai sus putin, parca nu era impactul asa de mare! Cu exceptia display-ului de navi, nu cred ca este chiar atat de cheala! Are cam toate optionalele importante! Chiar si senzori de ploaie si lumina(?!?!?!)

Mi se pare ca lipseste ceva la E90(cel putin) daca nu are navi! Poate daca desenau plansa de bord in zona in care ar trebui sa fie navi(la cele fara) ceva mai sus putin, parca nu era impactul asa de mare! Cu exceptia display-ului de navi, nu cred ca este chiar atat de cheala! Are cam toate optionalele importante! Chiar si senzori de ploaie si lumina(?!?!?!)

Totusi pare un pret bun pentru ce optiuni (cheala) are si anu e ok

Edited by Chinezupwnz

parerea mea e sa te abti sa cumperi motorizarea asta. la acest numar de km turbina poate cadea oricand, injectoare urmeaza si bomboana dupa coliva distributia Edited by malasorte

la acest numar de km turbina poate cadea oricand, injectoare urmeaza si bomboana dupa coliva distributia

izvorul nesecat de idiotenii de pe forum, a mai primit un afluent.

Edited by Pole
  • Like 7

parerea mea e sa te abti sa cumperi motorizarea asta. la acest numar de km turbina poate cadea oricand, injectoare urmeaza si bomboana dupa coliva distributia

Daca la E90 "pica tot motorul" la KM astia(160k), ma intreb la altele de dinainte, gen E46 sau mai rau E3x care real au peste 300k, desi toti se lauda ca au doar 100k(luate din Ger, deci rulate la greu de nemti in general), la astea nu pica nimic? Sunt la fel de bune ca atunci cand au fost cumparate! Bine a evidentiat "Pole" .... :D

Pentru masina asta ar trebui sa-ti iei inainte niste consumabile precum :

1.turbina

2.injectoare(1 sau 2 , poate ai noroc sa nu pice toate 4 odata)

3.kit distributie

4.DPF.

In caz ca te lasa pe drum si trebuie schimbate. Aaa,mai trebuie si o trusa de scule dar nu orice trusa,ai nevoie de scule de scule :)

• Like 2

Pentru masina asta ar trebui sa-ti iei inainte niste consumabile precum :

1.turbina

2.injectoare(1 sau 2 , poate ai noroc sa nu pice toate 4 odata)

3.kit distributie

4.DPF.

In caz ca te lasa pe drum si trebuie schimbate. Aaa,mai trebuie si o trusa de scule dar nu orice trusa,ai nevoie de scule de scule :)

sau poti avea incredere oarba in firma Bmw si sa speri ca tie nu ti se poate intampla. :p.

Daca la E90 "pica tot motorul" la KM astia(160k), ma intreb la altele de dinainte, gen E46 sau mai rau E3x care real au peste 300k, desi toti se lauda ca au doar 100k(luate din Ger, deci rulate la greu de nemti in general), la astea nu pica nimic? Sunt la fel de bune ca atunci cand au fost cumparate! Bine a evidentiat "Pole" .... :D

la e46 sau mai rau la e3x nu prea pica motorul si injectoarele cu una cu doua si ai toate sansele sa ajungi la 300 400 de k cu ele fara probleme. Va place sau nu va place ce a scos in ultimul timp bmw ul sunt fix mizerii. Multe din e46 diesel din Romania au cum ai spus si tu f multi km si uite ca tot merg. Ma rog la mentalitatea fanilor bmw pot sa scoata astia si o motorizare care sa mearga fix 10000 ca tot vor avea cumparatori.

izvorul nesecat de idiotenii de pe forum, a mai primit un afluent.

ce dor imi era de tine... ma bucur esti prezent printre idiotenii, maestre.

Edited by malasorte

M-ati derutat, nu stiu ce sa mai cred...

In concluzie, referitor la acel anunt, sa ma astept sa schimb cele mentionate de Andrei_VUV la KM masinii. Si sa optez pentru mai putini KM - e90, 320d.

Sugestii aveti? Ce parere aveti de 318d / 318i ?

Edited by TudorB

Daca iti palace masina eu zic sa o cumperi dar nu inainte de a te duce cu ea intr-un service si sa o verifici pe toate partile.

Eu mi-am cumparat un E46 320D din 09.2004 la 180,000 de km si il am de 2 ani si pana acum nu am avut nici un fel de problema masina merge si trage foarte bine si tot de pe autovit am cumparat-o.

Dar inainte sa dau banu am fost cu ea intr-un service unde il cunosteam pe proprietar.

Ai vazut ca nu e inmatriculata in Romania?

Edited by Butzy