Jump to content

Jante cu et 38 pe e60 ?

Calin SL

Recommended Posts

salut

sunt novice rau la e60 astea :unsure:

intrebarea era daca pot sa montez jantele de la semnatura ,pe noul e60 ? au et 38,dar cum ar da pe masina cu niste distantiere de 15 mm la fiecare roata ?

s-ar transforma et-ul din 38 in 23 ?

et-ul la jantele de e60 este de 20.. deci poti pune lejer 20-25mm.. eu am jante cu et20 si pe spate am pus si distantiere de 20mm ca sa fie la fix , sub aripa.. Deci ca sa arate bine, trebuie ceva distantiere mai mari la tine, cel putin 25mm

deci inteleg ca daca am jante cu et 38 si pun distantiere de 25 de mm et-ul se transforma in 13 ? am inteles bine ? nu freaca in aripa la et 13 ? la denivelari sau viraje ?

Et-ul tau cat e acuma dupa ce ai montat distantierele alea de care spuneai ? nu-ti atinge nimic ?

Da, ai inteles bine.. La mine este mai mic et-ul acuma cu distantierele, nu freaca la denivelari si la viraje..Eu nu am nici suspensie sport pe masina.. Daca pui distantiere de 20 sigur nu o sa frece daca spui ca jantele tale au et38.. Ce latime au jantele pe spate? ce J au? ale mele sunt de 8J..

8,5j

Vad ca jantele tale din poza, sunt pe 19, ale mele pe 18 si 8j.. nu stiu ce sa zic, daca o sa frece, desi nu cred.. Et-u la e60 este de 20, si ale mele cu et 20 erau destul de bagate inauntru pe spate, inainte sa pun distantierele. La tine cu et38 si distantiere de 20mmm nu prea are cum sa frece.. La mine daca facem un calcul, as avea un ET aproape de 0.. Et20 cu distantiere de 20mm si tot nu freaca..

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/100137-bmw-e60/page__st__80

intra aici sa vezi, cum arata pe masina mea.. sa iti faci o idee.. cat se poate, ca nu am poze sa se vada din spate, dar iti poti face o idee macar..

Edited by mada13

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.