Jump to content

masina mea 320d e46

george_geo1010

Recommended Posts

ce am in plan in urmatoarea perioada :

- schimbarea arcurilor cu eibach pro kit

- schimbarea stopurilor cu unele led

- jante m3 , asta in primavara - astea din prezent le las pt iarna

- schimbarea tuturor ledurilor din bord si din habitaclu cu unele albe , sau albastre.inca nu m-am hotarat

- resoftare , sa ii maresc putin calutii

ca dotari are urmatoarele :

- motor 2.0 diesel 136 cp , anul 2000

- geamuri electrice fata

- oglinzi electrice , incalzite , rbatabile

- piele rosie - visinie

- senzori parcare

- trapa electrica

- scaune incalzite

- xenoane de fabrica

- angel eyes ccfl - astea imi plac mie au o lumina mult mai buna si puternica (cu o mica modificare se poate mari fiata droserelor)

- spalatoare faruri

- comenzi voln

- pilot automat

wooferul care l-am motat sub scaun este acesta si se potriveste perfect sub scaunul pasager la e46

pentru cine este interesat pot face niste poze cum l-am montat.sunetul este exceptional credeti-ma.

SUCCES!!!

problema la incarcatul pozelo...nu am reusit decat ce se vede

acum m-am prins de faza ... nu merg decat cate doua poze

Edited by george_geo1010

...

daca aveti e46 cautati neaparat acest radio cd sau altul care sa scrie pe el 4x70w si in combinatie cu woofer-ul de la mac o sa aveti un sunet exceptional pe masina cu difuzoarele stok.dupa cum se stie la capitolul custica e46 nu sta prea bine.initial am bagat un woofer in portbagat de 500w rms si un amplif x-zound gold 4000 modificat de mine sa scoata cel putin 400 w.am ars 2 woofere deoarece nu auzim aproape nimic in masina si ii dadeam din ce in ce mai tare.e primul meu bmw si nu am stiut ca sunt asa de antifonate.inainte am avut un fiat stilo in 3 usi.dar solutia a fost cu woofer-ul under seat de la mac.nici mie nu imi vine sa cred ce poate sa scoata din el un difuzor de 20 cm putere rms cam 100-120 w si care are membrana de aluminiu

Frumoasa, sa o stapanesti fara incidente. Eu totusi, in locul tau, as lasa ledurile portocalii, in nuanta apropiata cu, culoarea masinii, si as monta cu cd player original bmw cu magazie. Succes!

pai am player-ul original in casa , dar ce sa fac cu el daca se aude ca un casetofon din anul 2000?eu sunt cu muzica de calitate.stiu ca nu se integreaza in bord ca cel oem dar ... are multe calitati acest player crede-ma.pot sa ii setez multe culori , ii pot regla fata de la 0 grade la 90 grade , sa nu mai vorbesc de sunet.are iesire de woofer cu reglare volum si reglare frecventa de taiere.

asta e un bord modificat in culoarea albastra.as putea incerca culoarea alba , sau ca sa fiu in nuanta cu masina as putea incerca culoarea rosie.inca ma mai gandesc....am vazut alb la cineva si arata frumos tare

si asta sun mai mult decat bine.acest woofer nu este dedicat pentru bmw.este universal , tehnologie de ultima ora.HK original pt modelul meu e de prin anul 99-00 si iti zic eu ca nu re sunetul care l-am obtinut cu aceste scule.oricum acest woofer il poti monta si pe cd-ul original.te invat eu cum sa o faci daca vrei.stima

• 3 weeks later...

ieri seara am montat si arcurile eibach pro kit.

ce pot sa spun ca prime impresii :

- masina e mult mai stabila in general , mai ales in curbe

- are un aspect mult mai placut acum

- in concluzie , se merita

astept acum comanda cu stopurile led , nuca de m , grile negre , semnale albe cu fond negru , si cam atat momentan

ieri seara am montat si arcurile eibach pro kit.

ce pot sa spun ca prime impresii :

- masina e mult mai stabila in general , mai ales in curbe

- are un aspect mult mai placut acum

- in concluzie , se merita

astept acum comanda cu stopurile led , nuca de m , grile negre , semnale albe cu fond negru , si cam atat momentan

dupa ce o sa ti dai seama cat costa bucsele din capatul bratelor si telescoapele, care se duc mult mai repede, o sa vezi ca nu se merita...

Edited by darius_x

nu stiu de ce toata lumea are ce are cu cd-ul oem....stiu arata ceva mai frumos dar sunetul e de tot kkt-ul.o sa fac poze mai clare cu cd-ul actual si o sa vedeti ca nu e chiar asa de rau , sa nu mai zic de sunet care este exceptional , am si cd-ul original in caa dar ce sa fac cu el daca nu suna...sa il pun doar de design?

mai sunt si caterincosi peste noi .... ce rost avea sa o spal daca ploua afara?o sa revin si cu poze ,,clean,,

dupa ce o sa ti dai seama cat costa bucsele din capatul bratelor si telescoapele, care se duc mult mai repede, o sa vezi ca nu se merita...

o spui din proprie experienta ?sau din auzite?

Frumoasa masina, curata/clean!!!

Unde o speli? interiorul arata foarte bine, curata peste tot, pedale...detalii.

initial am crezut ca faci caterinca , apoi am vazut ca am pus poze si cu interiorul mai sus.pai sincer sa fiu o spal singur ca sunt in germania momentan si aici fiecare isi spala masina la spalatorie....ce e drept am luat masina foarte intretinuta.este impecabil interiorul.si eu sunt o persoana care are grija de un lucru.o sa revin cu poze ceva mai frumoase dupa ce o sa schimb ce mai am in plan , cred ca intr-o saptamana asa.

o sa schimb grila din fata cu una neagra mat,nuca de m o sa pun , stopuri led cu semnal fumuriu , semnalizarile fata albe cu fundal negru.

Edited by george_geo1010

m-au costat aproximativ 200 eur aici in germania.in romania am inteles ca sunt mai ieftine , undeva la 700 lei,nu stiu daca au aceeasi calitate.au coborat-o aproximativ 3 cm pe fata si 2 pe spate , sunt poze mai sus in topic cu arcurile sport si poze mai jos cu arcurile eibach.multumesc pentru aprecieri.numai bine