Jump to content

Recommended Posts

Ai putea sa deschizi cam 5 cm geamurile toate...fiecare geam sa fie deschis cate 5 cm...sau macar alea de pe fata...de preferat al soferului..o sa se faca o unda de curent intre fanta de la baza parbrizului si geamul respectiv deschis..astfel se va dezaburi parbrizul si va impiedica ca aerul din habitaclu sa ajunga sa condenseze pe parbriz :blink: tocmai din cauza acelei bariere de curent de aer.

ori e filtrul de polen ori e radiatorul de clima murdar daca ai varianta fara filtru de polen ori este radiatorul de incalzire din aeroterma fisurat.verificarea astuia din urma e simpla cand e aburit parbrizul dai cu degetul pe geam si il gusti dupa aia :blink:, daca e dulce, clar scapi antigel pe acolo.

Si la a mea a fost schimbat parbrizu , dar sincer nu am nici o problema cu aburirea ..... decat cand stau pe loc mai mult cu inca 1-2 oameni in masina care vorbesc , dar cand am plecat si dau drumu la dezaburire la 2-3 secunde dupa aceea e totul luna !

mie mi-a ajuns la capat treaba asta,si mi-e ciuda ca sunt cele mai rable dintre rable masini si nu au problema asta

o sa schimb si filtrul de polen si o sa 'gust' si aburul sa vad daca e antigel

mie mi-a ajuns la capat treaba asta,si mi-e ciuda ca sunt cele mai rable dintre rable masini si nu au problema asta

o sa schimb si filtrul de polen si o sa 'gust' si aburul sa vad daca e antigel

178552[/snapback]

Problema ta am avut-o si eu,am facut rost de ea la o spalatorie!ziua era cum era dar cand se insera eram intr-o ceata totala.am spalat cu 15 miliarde de solutii de la axion (inamicul grasimii) pana la cele mai scumpe solutii de spalat parbrizul si nu am scapat in totalitate de ea.Asta vara am lovit oglinda cu capul si sa spart parbrizul:iti inchipui ca am fost cel mai bucuros om cand am gasit motivul ideal sa-l schimb.Ai doar la parbriz problema asta, sau si geamurile laterale sant in aceeasi situatie?SFAT:NU STERGE GEAMUL CU CARPA CU HARTIE E MULT MAI BINE.

sunt de acord cu narcis si altii sunt de acord cu noi nu poti scapa definitiv de grasimea lasata de silicon cu nici o solutie eu am spalat si cu cif am mai spus asta nu stiu sigur daca a deteriorat parbrizul sau nu este vechi de 17 ani nu se cunoaste. dar macar nu ma mai chinui sa vad pe unde merg.

Problema ta am avut-o si eu,am facut rost de ea la o spalatorie!ziua era cum era dar cand se insera eram intr-o ceata totala.am spalat cu 15 miliarde de solutii de la axion (inamicul grasimii) pana la cele mai scumpe solutii de spalat parbrizul si nu am scapat in totalitate de ea.Asta vara am lovit oglinda cu capul si sa spart parbrizul:iti inchipui ca am fost cel mai bucuros om cand am gasit motivul ideal sa-l schimb.Ai doar la parbriz problema asta, sau si geamurile laterale sant in aceeasi situatie?SFAT:NU STERGE GEAMUL CU CARPA CU HARTIE E MULT MAI BINE.

178643[/snapback]

Pai asta e problema,k se aburesc toate geamurile

100% e filtrul de polen, binenteles daca ai asa ceva. daca NU AI iti dai seama de modul in care se pune praf in masina mai ales pe bord. daca AI treaba la treaba cu praful trebuie sa spui: care praf?

am avut mai mult de 6 E34 si nici unul nu a avut probleme cu caloriferul. dar nu este exclus mai ales daca NU AI filtru de polen.

oricum, daca nu ai mai schimbat filtru de polen la E34 si vrei sa o faci singur nu o sa fie simplu.

la treaba cu filtru de polen, din 8Ian si pana astazi ar trebui sa ai un raspuns!

sunt multi care au program BMW si pot sa-ti spuna dupa serie daca masina ta are. daca are comanda, unul inainte pentru ca daca nu il ai cand desfaci sigur ai sa renunti la el!

Edited by GTR

gata,am rezolvat problema in proportie de 80%,folosind toate solutiile combinate :blink: .

e ceva mai mic procentajul daca sunt mai multe persoane in masina

cred ca se poate inchide topicul

va multumesc pt sfaturile date :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.