Jump to content

Vand 525D 163cp

dumi

Recommended Posts

Am ajuns la concluzia ca a venit vremea sa o dau. Masina nu o am de foarte multa vreme precum majoritatea userilor acestui forum, cred ca e la mine de vreo 2-3 luni.

Masina este in mintile ei, dupa ce am luat-o am mai bagat si eu cateva sute in ea pe ici si colo. In prezent este in stare ok.

Dotari nu pot aminti prea multe, insa fata de alte masini este decenta.

Motor 525D 163 cp, 278500 km in prezent

Serie: WBADL91010GW56191

Fabricatie 2001

Interior piele crem, scaune incalzite, volan M.

Jante BBS 17"

Nu prea stiu ce sa zic mare lucru despre ea, insa cine este interesat ma poate intreba despre ceva anume.

De ce o dau?! Pai ar fi ca nu imi place, si ca as vrea ceva mai nou.

Pret: 4000 Euro foarte putin negociabil ca oricum cred ca este un pret mic raportat cu altele.

Modalitate de contact: 0761336039 / 0724134174 sau PM aici sau mail la dumi_suedezul@yahoo.se

Nu imi dai voie decat 1000K sa pun poze, o data..

poze

post-9867-0-49585000-1348770910_thumb.jpg

post-9867-0-64697300-1348770921_thumb.jpg

post-9867-0-43036400-1348770927_thumb.jpg

post-9867-0-23576800-1348770998_thumb.jpg

post-9867-0-88767300-1348771002_thumb.jpg

post-9867-0-91106800-1348771010_thumb.jpg

post-9867-0-89961800-1348771015_thumb.jpg

post-9867-0-03324000-1348771092_thumb.jpg

post-9867-0-17647100-1348771112_thumb.jpg

post-9867-0-63887700-1348771123_thumb.jpg

Am ajuns la concluzia ca a venit vremea sa o dau. Masina nu o am de foarte multa vreme precum majoritatea userilor acestui forum, cred ca e la mine de vreo 2-3 luni.

Masina este in mintile ei, dupa ce am luat-o am mai bagat si eu cateva sute in ea pe ici si colo. In prezent este in stare ok.

Dotari nu pot aminti prea multe, insa fata de alte masini este decenta.

Motor 525D 163 cp, 278500 km in prezent

Serie: WBADL91010GW56191

Fabricatie 2001

Interior piele crem, scaune incalzite, volan M.

Jante BBS 17"

Nu prea stiu ce sa zic mare lucru despre ea, insa cine este interesat ma poate intreba despre ceva anume.

De ce o dau?! Pai ar fi ca nu imi place, si ca as vrea ceva mai nou.

Pret: 4000 Euro foarte putin negociabil ca oricum cred ca este un pret mic raportat cu altele.

Modalitate de contact: 0761336039 / 0724134174 sau PM aici sau mail la dumi_suedezul@yahoo.se

Nu imi dai voie decat 1000K sa pun poze, o data..

poze

Este albastra sau neagra? Nu-mi dau seama prea bine.

Vrei o varianta cu:

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/122851-vand-bmw-e602005525d177cp/

Oglinzile au fost schimbate pt ca masina venise cu niste oglinzi sport aka cocalaristice de m3 pisica. A fost primul lucru ce s-a schimbat. Hidoase oglinzi imo.

Apropo de schimbat, ce s-a schimbat de cand este la mine:

- oglinzi

- parbriz

- cauziucuri pe spate

- pompa de injectie de sub scaunul soferului

- senzor presiune combustibil de pe filtru de motorina

- debitmnetru

- pompa servo frana + tulumba + lichid frana

- am renuntat la cd-ul/radiol original pt ca nu se mai vedea deloc, nici un pixel nu a mai fost in mintea lui

- consumabilele sunt schimbate in urma cu 4000 km

- macaralele de la geamurile pe fata sunt schimbate si ele

- led angel, am cautat pe galben dar nu am gasit iar DIY-ul peste care am dat pe forum era prea complicat.

Ce ar trebui inlocuit:

- imbinarile alea 2 de sub masina, terminatiile tobei sa zic asa, arata ca 2 cilindre impletite (au un nume care nu imi vinein minte acum)

- probabil vreun senzor de temperatura in cazul in care vara asta nu au fost temperaturi de -25 grade

- eventual reconditionat un pic scaunul soferului pt ca are riduri

Cel ce ia masina sa o pastreze ii recomand o vopsire integrala, sau daca nu macar capota si bara.

Ma tot suna o gagica de la BMW Filaret sa merg sa imi verifice/schimbe electroventilatorul si sa imi verifice airbag-urile. In cazul in care as avea ceva probleme mi le schimba fara nici un cost suplimentar. Au ei nu stiu ce promotie pt clientii care trec mai des pe acolo or something.. Deci se poate aranja si asta cu viitorul cumparator.

LE: Masina este neagra, pozele au iesit asa pt ca am uitat camera pe HDR mode. Variante as putea lua in vedere insa daca ar fi sa iau break ar fi dupa 2007 eventual modelul cu panorama, as lua masina aia special pt panorama. Daca ar fi sa merg pe 2005 as lua ceva sedan cu pachet M si dotari cu carul. No offence.

Edited by dumi

Oglinzile au fost schimbate pt ca masina venise cu niste oglinzi sport aka cocalaristice de m3 pisica. A fost primul lucru ce s-a schimbat. Hidoase oglinzi imo.

Apropo de schimbat, ce s-a schimbat de cand este la mine:

- oglinzi

- parbriz

- cauziucuri pe spate

- pompa de injectie de sub scaunul soferului

- senzor presiune combustibil de pe filtru de motorina

- debitmnetru

- pompa servo frana + tulumba + lichid frana

- am renuntat la cd-ul/radiol original pt ca nu se mai vedea deloc, nici un pixel nu a mai fost in mintea lui

- consumabilele sunt schimbate in urma cu 4000 km

- macaralele de la geamurile pe fata sunt schimbate si ele

- led angel, am cautat pe galben dar nu am gasit iar DIY-ul peste care am dat pe forum era prea complicat.

Ce ar trebui inlocuit:

- imbinarile alea 2 de sub masina, terminatiile tobei sa zic asa, arata ca 2 cilindre impletite (au un nume care nu imi vinein minte acum)

- probabil vreun senzor de temperatura in cazul in care vara asta nu au fost temperaturi de -25 grade

- eventual reconditionat un pic scaunul soferului pt ca are riduri

Cel ce ia masina sa o pastreze ii recomand o vopsire integrala, sau daca nu macar capota si bara.

Ma tot suna o gagica de la BMW Filaret sa merg sa imi verifice/schimbe electroventilatorul si sa imi verifice airbag-urile. In cazul in care as avea ceva probleme mi le schimba fara nici un cost suplimentar. Au ei nu stiu ce promotie pt clientii care trec mai des pe acolo or something.. Deci se poate aranja si asta cu viitorul cumparator.

LE: Masina este neagra, pozele au iesit asa pt ca am uitat camera pe HDR mode. Variante as putea lua in vedere insa daca ar fi sa iau break ar fi dupa 2007 eventual modelul cu panorama, as lua masina aia special pt panorama. Daca ar fi sa merg pe 2005 as lua ceva sedan cu pachet M si dotari cu carul. No offence.

A mea este 2005 cu panorama.

Dar daca nu te intereseaza asta este. Nici o problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.