Jump to content

Becuri Albastre->Limina Alba Cat de cat

clauberty

Recommended Posts

Buna,

Nu doresc sa fac reclama!

Are cineva asa ceva http://www.autowerks.com/xcart/customer/pr...&cat=259&page=1

Daca va uitati bine au si becul de la angel eye (se poate schimba la e39 11/200 am eu si le-am schimbat).

Motivul schimbarii am avut becul ars si am gasit far dar cu soclurile belite insa aveau becul bun si se poate schimba, cei drept ai nevoie de un pic de indemanare sa nu zgarii oglinda dar se poate :blink: la reprezentantza e 800 de mii

Stie cineva daca se poat gasii si mai aproape de noi, eu am cautat dar nu am dat de ele. Cu astea rezolvi si culoarea galbuie de la angel eye daca tot e sa fie alba.

Mai ales ca la un e39 dein 2000 farurile sunt sigilate cu mastica si nu e un job usor de desfacut stiu din proprie experientza.

probabil te refereai la  MASTĂC=  ~uri n. 1) MasĂŁ constituitĂŁ dintr-un amestec de substanĂže minerale Âşi vegetale care se ĂŽntĂŁreÂşte ĂŽn contact cu aerul (folositĂŁ la lipit, la chituit etc.)

175431[/snapback]

asa este me scuzati pt gresala :blink:

La cat costa, mai bine iti comanzi angelli-bright. Si la ala macar efectul e garantat.

175473[/snapback]

nu cred ca vrei sa aflii cata munca trebue sa depui pt a desface un far lipit cu mastic

pe langa asta nu sunt doar becurile de angel eye in set :blink:

nu cred ca vrei sa aflii cata munca trebue sa depui pt a desface un far lipit cu mastic

pe langa asta nu sunt doar becurile de angel eye in set :blink:

175554[/snapback]

Lasa ca nici la E60 nu e joaca sa il schimbi. Si din cate tin minte, becul de la angel-eyes nu necesita sa deslipesti farul; care e legatura?

La cat costa, mai bine iti comanzi angelli-bright. Si la ala macar efectul e garantat.

175473[/snapback]

La asta m-am referit ca trebue sa desfaci farul.

Din punctul meu de vedere solutia "becurilor cu sticla albastra" e mai eleganta, nu e efectul acela de WooW dar eu m-as multumi cu ele mai alesc ca nu is doar cele de la angel eye :blink:

Mie mie destul cand is numai cu pozitiile si se uita gagicile cine conduce si nu numai :)

Te referi sa schimbi becul doar, sau inelele? Dupa pozele de pe aici:

http://www.bmwdiy.info/celis-front/index.html

nu ai avea nevoie sa desfaci farul ca sa schimbi becul.

175841[/snapback]

Becu de angel eye ii floare la ureche ( care ii impreuna cu soclu = 800 de mii in TM la banat car) :) m-am referit la angel eye sa il schimbi :blink:

daia is de parare ca becurile albastre ar cam rezolva problema (in functie de astaptarile/pretentiile fiecarua binenteles ) si nu numai, avand in vedere ca sunt si cele din interior+portbagaj

uite aici bube cu faru

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...5&hl=faruri+e39

dar am rezolvat-o :) cu doua faruri avariate, binenteles ca doar piesa mare am gasit-o intreaga si piesa mica am combinat-o cu axul de la motorasul pas cu pas de la auto leveling de pe faru avariat piesa 13 :)

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...301&hg=63&fg=05

Edited by clauberty

• 2 weeks later...

Ai comandat setu ?

Mie imi vine pe la sfarsitu lunii ianuarie vedem ce si cum se vede

Din pacate nu stiu multe depre "angel eye" astea de efect "neon"

care e metoda de conectare la tensiune

care e durata de viatza

dar exista google :blink:

Eu am avut deaface cu un far izolat cu mastic, poate si altii nu contest dar efortul depus e mare la desfacere, grija sa nu rupi ceva.......

Edited by clauberty

Nu, mi s-a mai ars becul de la angel-eyes-ul de pe dreapta. Si daca tot urma sa imi julesc mana prin far ca sa scot soclul ala, am zis sa pun de astea. Se gasesc si separat, set de 2. De fapt, tot ce e in setul ala de pe net, se gaseste separat.

Cu simpla schimbare de bec nu obtii niciodata lumina de la alea CCFL (cu neon). Nu scrie ce temperatura se lauda ca ar avea alea de pe site-ul pe care l-ai pus tu, la astea scria 3400k pe ambalaj, dar diferenta fata de lumina de la becul original e prea mica sa iti dai seama. Doar daca pui 2 masini una langa alta ca sa le compari si sa zici care ar avea becul schimbat.