Jump to content

Vand oglinzi bmw e39

Recommended Posts

Se pune la vanzare oglinzi de e39 incalzite si neincalzite, am mai multe, mentionez ca nu sunt vreun hot, le am gasit prin casa de la vechea masina, cand mi le furau in draci pana sa apara chestia cu inscrisu oglinzilor, sunt originale ,albastre impecabile

Pret 70 ron/set

Telefon 0786288288

Edited by Soryn14

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
eu nu stiu de ce nu inchide cineva topicul asta... cate randuri de oglinzi ti-ai luat pentru vechea masina???...le-ai luat preventiv???... ce vrajeala ieftina... poate nu ma interesa ce faci tu dar mi-au furat oglinzile de atatea ori si nu suport ciorditorii...

Daca avem cateva oglinzi de la vechea masina acasa , sunt automat hot?, nu inteleg de ce trebuie sa judecati un om fara sa il cunosti, pana acum am vandut doar o oglinda, voi ce a-ti face daca iti raman oglinzile cumparate si mai ales ca acum 6 ani dadeam 100 ron pe 2 oglinzi.Stiu ca, acum mi se va inchide topicul pentru 10 zile dar era obligatoriu o replica la aceste acuze.

Da ce ti se pare anormal, sa trecem cu vederea ca mai mult, ca sigur cei care mi le furau tot ei ma cautau sa mi le vanda , cand am vandut masina i am dat cumparatorului vreo 2 setur, sa nu mai zic ca la actuala masina am de rezerva 3 seturi, slava domnului ca nu se mai fura ca inainte:) Edited by Soryn14

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.