Jump to content

probleme stergatoare parbriz

mih_amb

Recommended Posts

am fost la electrician astazi si.... nimic

uitati ce se intampla poate sunteti patiti

stergatoarele merg la treapta 3 bine adica repede in treapta2 si 1 fac doar jumatate de tura din cand in cand,iar cand dau ptr pompita sa spal parbrizul un primeste comanda motorasul iar stergatoarele fac peste 10 ture complete dupa care nu merge decat pe treapta3 cea mai rapida. motorasul mege daca este alimentat di alta parte.

ce ar putea fi?

electicianul a spus sa ii aduc un motoras de la stergatoare, un comutator , si cutiile alea mari si negre de sub bancheta din spate. :blink:

am sa ma duc la dezmembrari sa cumpar. multumesc!

175534[/snapback]

au venit dezmembrarile la tine.spune mi mai exct ce iti trebuie si eu pot sa ti ofer fiindca dezmembrez un 525d din2000.

scuze abia acum am vazut ca i vorba de un e34

Edited by vlupu

• 4 weeks later...

:blink:

am sa ma duc la dezmembrari sa cumpar. multumesc!

175534[/snapback]

am avut si eu aceias problema ......e de la motorasu de stergatoare.....nu mai are putere la viteza mica, ......eu l-am schimbat cu altu SH si merge beton , nu e de la nici un calculator.

nu sunt din bucuresti sunt de pe langa constanta dar am vandut e34 acum nu mai am bmw.

multumesc asa am crezut si eu ca este motorasul dar nu am reusit sa-l scot asa ca am vandut masina cu tot cu problema.

189908[/snapback]

si eu tot din cauza stergatoarelor am vandut e34-ul...

:blink: (nu m-am putut abtine)

• 1 month later...
au venit dezmembrarile la tine.spune mi mai exct ce iti trebuie si eu pot sa ti ofer fiindca dezmembrez un 525d din2000.

scuze abia acum am vazut ca i vorba de un e34

175668[/snapback]

men! dezmembrezi un 525?

cred ca am si eu nevoie de un regulator de turatii sau ventilatorul de la aeroterma pt 525 e39

cam cat costa?

de fapt banuesc doar ca asta ar fi

caldura si clima merg dar baga numai din ventilatia naturala

cateodata foarte rar merge si ventilatorul ala

dar in ultima vreme nu mai merge deloc

help!

men! dezmembrezi un 525?

cred ca am si eu nevoie de un regulator de turatii sau ventilatorul de la aeroterma pt 525 e39

cam cat costa?

de fapt banuesc doar ca asta ar fi

caldura si clima merg dar baga numai din ventilatia naturala

cateodata foarte rar merge si ventilatorul ala

dar in ultima vreme nu mai merge deloc

help!

215601[/snapback]

ventilatorul costa 1 mil.

0742933201

O sa schimb eu cutia automatica cu una manuala....si poate schimb si diferentialul....la e34 2000cmc in 24valve, rapoartele la diferentiale sunt: 3.64 la automatica si 3.46 la manuala...nu mai gasesc acum pagina aia in care se spunea si de rapoartele de la alte motorizari... Edited by iulian518i