Jump to content

F10 sau f30 ?

stranger

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Un 328i M-pack, albastru.

A mers cu 530d si cu 328i.

530d iti da senzatia de balena. Trage f bine, dar dimensiunile sunt un pic incomode.

328i trage f bine, e foarte agila si iti transmite cu totul si cu totul alt sentiment. In plus, are si un sunet al motorului foarte placut.

Daca nu ai copii mici si nevoie neaparata de mult spatiu, 328i e masina potrivita.

• Like 4

eventual platforma nu sasiu

s-a inteles ideea, eu sunt de parere ca am dreptate si cu sasiul.

daca te uiti la seria 3 f30 , vei vedea prelungirile din seria1 in seria 3 ,flower power

http://www.f30post.com/goodiesforyou/3/f30/live/msport/F30MSport-73.jpg

la seria 5 f10 si seria 7 f01 se vad aceleasi trasaturi

Edited by Krebs

Un 328i M-pack, albastru.

A mers cu 530d si cu 328i.

530d iti da senzatia de balena. Trage f bine, dar dimensiunile sunt un pic incomode.

328i trage f bine, e foarte agila si iti transmite cu totul si cu totul alt sentiment. In plus, are si un sunet al motorului foarte placut.

Daca nu ai copii mici si nevoie neaparata de mult spatiu, 328i e masina potrivita.

Am facut si eu test-drive cu 320d f30 si mi-a placut masina...insa, dupa ce m-am dat si cu un c250 cdi facelift amg-pack, mi-a zburat gandul de la el. O idee mai zgomotos motorul C-ului, in rest e peste F30, din toate punctele de vedere. Parerea mea.

• Downvote 1

lol ma krebs

deci tu crezi ca pe seria 3 au folosit sasiul de seria 1 care e mai ingust si deaia arata seria 3 asa sub capota? alea defapt ar fi prelungirile de la seria 1?

http://www.the-blueprints.com/modules/vectordrawings/preview-wm/bmw_1-series_f20_2011.jpg

http://www.ausmotive.com/images2011/BMW-F30-3Series-dimensions.jpg

eu din ce vad seria 3 nu e cu mult mai lata decat seria 1

sunt diferente de 5cm. tie ti se pare ca prelungirile alea de seria 1 latesc masina cu 5 cm ?

• Like 2
  • Downvote 1

Topicul asta este neinteresant avand in vedere ca 99% dintre noi (hai, fie) nu-si permit nici una nici alta.

Redundant.

Asa ca mai bine scandal.

PS: redundant e sa fii si pasionat de masini, cata vreme combustibilul bate spre 7 lei. Asa va impaunati de zici ca umblati numai din plin in plin, cata vreme la 3 sferturi din userii forumului astuia le-au "ruginit" rezervoarele deasupra limitei de cincizacidelei fraticule motorina.

• Like 4

Pai si atunci hai sa se inchida forumul si sa plece toti la casele lor...

Pana la urma e un forum dedicat marcii, in care oamenii discuta, intreaba,cer si dau raspunsuri, se cearta pe tema BMW.E asa rau?

Si ce daca pustiul de 20 de ani nu are bani nici de jante...asta nu inseamna ca intr-o zi nu o sa aiba...dar pentru ca nu are acum, nu are dreptul sa posteze...

Da....in fine....

@krebs - seria 3 nu e chiar 7, dar de aici si pana la a zice ca e lucrat ca o chiftea....hai prietene..zi si tu ca nu iti place masina, ca asta as putea intelege si respecta

Astazi as alege 5.Acum 10 ani as fi ales 3 fara discutie....(presupunand ca exista si bugetul necesar)