Jump to content

F10 sau f30 ?

stranger

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sal, in prezent am un 330i (e90) si vreu sal schimb cu un model mai nou, asemanator ca si sportivitate dar mai economic. Am avut si e60 530d de care am fost foarte multumit ca si confort, consum si cuplu si nu stiu la ce sa ma decid f10 530d sau f30 320d? Astept pareri. Multumesc

nu sunt un posesor nici de f30, nici f10 insa dupa un drivetest cu 320d/525D xD pot spune ca seria 3 este clar cea sportiva, seria 5 cea destinata confortului;consumurile sunt oricum foarte bune raportat la puterile obtinute, iar la 320 este clar si avantajul taxelor mai mici.

pana la urma tu esti cel care va trebui sa le conduci pe amandoua, sa iti faci o opinie personala , sa cantaresti plusurile si minusurile fiecareia si sa alegi in consecinta.

succes!

Edited by Eugen B
  • Like 1

Dar pentru un om mai serios si cu pretentii , mai potrivit ar fi un F10.

hai lol , deci F30 e o bulina neserioasa de ciocolata . Cred ca intra la replica anului . Nu ai pretentii daca iei un F30 , ratusca urata de la bmw . :goodjob: Si esti si neserios . :hyper:

Edited by Myx
  • Like 1

Buna, si eu sunt foarte nehotarat ... Postez aici pentru a nu mai deschide inca un topic.

Problema la mine este ca ma gandesc foarte mult intre un f01 ,si un f 10 .

F01 (7series)Mi se pare mult mai mare, mult mai frumos in comparatie cu F10 (5series) care mi se pare ca ar fii un e90 din gama asta , iar F 01 e60 .

La bmw f01 pot gasi mult mai multe dotarii decat la un f10.

Cred ca m-am descis , o sa imi iau un 740 i. dar nu stiu foarte multe dspre acest motor, in acte este omologat ca si cum ca ar avea gen 2999 cm, mi se pare ciudat, nu prea trage... Nu trebuia sa fie bi turbo cum este la x6 ?

App, daca cineva ar pricepere ...

Masina vine din fabrica cu suspensie hidraulica, un mare dezavantaj pentru mine, as vrea sa o las jos foarte mult si sa-i pun jante pe 21. Se poate din soft sa o las mai mult decat vine din fabrica, sau ce as putea face sa o las mai jos decat se lasa normal .

Va multumesc

Edited by hotpharao

hai lol , deci F30 e o bulina neserioasa de ciocolata . Cred ca intra la replica anului . Nu ai pretentii daca iei un F30 , ratusca urata de la bmw . :goodjob: Si esti si neserios . :hyper:

Seria 1 este pentru femei , nu inteleg barbatii care conduc zilnic astfel de hatchbackuri.

Seria 3 este o masina ce se potriveste unui pusti ,teribilist in general, si se mai potriveste de minune oamenilor ce doresc sa faca burnout si cerculete ori sa parcurga ceva circuit.

Soferii din categoria seriei 3 sunt regasiti deseori insirati pe la stiri.

Seria 5 este alta clasa si foarte apropiat de un E class.

Nu inseamna ca am dreptate, asa vad eu lucrurile.

• Downvote 1

Buna, si eu sunt foarte nehotarat ... Postez aici pentru a nu mai deschide inca un topic.

Problema la mine este ca ma gandesc foarte mult intre un f01 ,si un f 10 .

F01 (7series)Mi se pare mult mai mare, mult mai frumos in comparatie cu F10 (5series) care mi se pare ca ar fii un e90 din gama asta , iar F 01 e60 .

La bmw f01 pot gasi mult mai multe dotarii decat la un f10.

Cred ca m-am descis , o sa imi iau un 740 i. dar nu stiu foarte multe dspre acest motor, in acte este omologat ca si cum ca ar avea gen 2999 cm, mi se pare ciudat, nu prea trage... Nu trebuia sa fie bi turbo cum este la x6 ?

App, daca cineva ar pricepere ...

Masina vine din fabrica cu suspensie hidraulica, un mare dezavantaj pentru mine, as vrea sa o las jos foarte mult si sa-i pun jante pe 21. Se poate din soft sa o las mai mult decat vine din fabrica, sau ce as putea face sa o las mai jos decat se lasa normal .

Va multumesc

Sfat: pui ceva greutati de plumb sub podea si se lasa mai jos; daca nu esti multumit nici asa, mai bagi vreo 2 saci de nisip in portbagaj si unul de ciment in compartimentul motor, si eventual mai tai vreo 2-3 spire din arcuri...atunci va fi cu siguranta foarte joasa. Succes.:thumbsup:

Seria 1 este pentru femei , nu inteleg barbatii care conduc zilnic astfel de hatchbackuri.

Seria 3 este o masina ce se potriveste unui pusti ,teribilist in general, si se mai potriveste de minune oamenilor ce doresc sa faca burnout si cerculete ori sa parcurga ceva circuit.

Soferii din categoria seriei 3 sunt regasiti deseori insirati pe la stiri.

Seria 5 este alta clasa si foarte apropiat de un E class.

Nu inseamna ca am dreptate, asa vad eu lucrurile.

:hyper: Mda, si neaparat sa fie 316i sau 318d :rofl: :LMAO: mai ales pe circuit sunt marfa de marfa :good:

Edited by Catalin BMW
  • Like 1
  • Downvote 1

Sfat: pui ceva greutati de plumb sub podea si se lasa mai jos; daca nu esti multumit nici asa, mai bagi vreo 2 saci de nisip in portbagaj si unul de ciment in compartimentul motor, si eventual mai tai vreo 2-3 spire din arcuri...atunci va fi cu siguranta foarte joasa. Succes.:thumbsup:

Vorbesti serios ? App ... Nu este caruta ;) Ma refer sa o las undeva la 5-6 cm , in momentul de fata o pot lasa doar 1 cm.

Un post total imatur.

Hotpharao daca doresti sa-ti cumperi un F01 cu un asemenea motor trebuie sa sti inca de la inceput ca acest tip de masina nu se adreseaza unui proprietar ieftin.

Acest tip de masina are un target clar in ceea ce priveste proprietarul.

Daca nu depasesti suma de 2000 de euro intrati lunar , nu prea te poti apropia de o asemenea masina.

:hyper: Mda, si neaparat sa fie 316i sau 318d :rofl: :LMAO: mai ales pe circuit sunt marfa de marfa :good:

Acele masini au o tinta clara , probabil un personaj ca si dumneata.

• Like 1

In opinia mea, F30 este printre cele mai reusite seria 3 alaturi de E46. Eu zic sa alegi ce iti place tie, ambele masini sunt superbe nu incape indoiala. :thumbsup:

328i imi pare reusit , eu chiar imi doresc unul , presupun ca asta ma face direct un om neserios , mentionez ca nu intentionez sa rup masina in burn , doar sa-mi duc copilul de 10 ani la scoala in siguranta dimineata , sa ma plimb cu familia prin vacante , sau ma rog cu amanta cine s-o nimeri , ma mai duc pe la sala , la cumparaturi in supermarketuri si diverse chestii de astea extrem de boring enervante . Clar pt unii e o dezamagire masina asta . Ma uimeste cate tampenii pot iesi din gura unora dar evident ca nu dau 0,5 cents pe ele . :)))))))))))))))))))))

Edited by Myx
  • Like 4

Hotpharao daca doresti sa-ti cumperi un F01 cu un asemenea motor trebuie sa sti inca de la inceput ca acest tip de masina nu se adreseaza unui proprietar ieftin.

Acest tip de masina are un target clar in ceea ce priveste proprietarul.

Daca nu depasesti suma de 2000 de euro intrati lunar , nu prea te poti apropia de o asemenea masina.

Acele masini au o tinta clara , probabil un personaj ca si dumneata.

Va multumesc pentru sfaturi ...

S-a lamurit problema ,ii pun doi saci de ciment pe plafon si o sa mai coboare sigur, daca nu o sa coboare ma duc in italia la colegu sa-mi taie din arcuri.. sa-mi fac credit la banca sa pot merge cu ea odata pe luna

• Like 2

328i imi pare reusit , eu chiar imi doresc unul , presupun ca asta ma face direct un om neserios , mentionez ca nu intentionez sa rup masina in burn , doar sa-mi duc copilul de 10 ani la scoala in siguranta dimineata , sa ma plimb cu familia prin vacante , sau ma rog cu amanta cine s-o nimeri , ma mai duc pe la sala , la cumparaturi in supermarketuri si diverse chestii de astea extrem de boring enervante . Clar pt unii e o dezamagire masina asta . Ma uimeste cate tampenii pot iesi din gura unora dar evident ca nu dau 0,5 cents pe ele . :)))))))))))))))))))))

Cam asta am vrut sa dau de inteles unora, dar ei spun ca scriu comentarii imature; Nu, nu scriu comentarii imature, imaturi sunt unii care scriu numai aberatii pe aici...auzi tu, in viziunea unora seria 3 este pt circuit :wacko: , iar in viziunea altora vrea sa-si coboare 7-arul cu 5-6 cm :wacko: .

Mai oameni buni,daca vreti circuite si burnaout-uri, exista masini dedicate nissan skyline, ford gt si multe altele; iar daca vrei masini joase i-ati ferrari, i-ati aston martin, M3/M5 ,masini din DTM,etc...pai tu iti iei o masina de lux, ditamai septarul sa-l faci sport...? :pinch:

Nu spun ca nu te poti duce cu un amarat de 3 pe un circuit dar parerea mea e ca mai bine nu te duci...si mai ales sa fii si pe un circuit cu prestigiu cum ar fi nurnberg sau monza unde vezi numai adevarati bolizi...eu zic ca n-are rost. Valabil si cu 7-arul, la fel, nu e imposibil sa-l cobori, dar totusi e un septar nu-i un 3 coupe sau Z4.

Edited by Catalin BMW
  • Downvote 1

Cam asta am vrut sa dau de inteles unora, dar ei spun ca scriu comentarii imature; Nu, nu scriu comentarii imature, imaturi sunt unii care scriu numai aberatii pe aici...auzi tu, in viziunea unora seria 3 este pt circuit :wacko: , iar in viziunea altora vrea sa-si coboare 7-arul cu 5-6 cm :wacko: .

Mai oameni buni,daca vreti circuite si burnaout-uri, exista masini dedicate nissan skyline, ford gt si multe altele; iar daca vrei masini joase i-ati ferrari, i-ati aston martin, M3/M5 ,masini din DTM,etc...pai tu iti iei o masina de lux, ditamai septarul sa-l faci sport...? :pinch:

Nu spun ca nu te poti duce cu un amarat de 3 pe un circuit dar parerea mea e ca mai bine nu te duci...si mai ales sa fi si pe un circuit cu prestigiu cum ar fi nurnberg sau monza unde vezi numai adevarati bolizi...eu zic ca n-are rost. Valabil si cu 7-arul, la fel, nu e imposibil sa-l cobori, dar totusi e un septar nu-i un 3 coupe sau Z4.

Imediat o sa spui ca oamenii care isi lasa masina mai jos decat vine din fabrica sunt niste tarani... Daca asta-i placerea omului, si isi permite, care-i problema? el a pus o intrebare, daca se poate lasa mai jos, din moment ce masina vine cu suspensie pneumatica, atata tot.. Am observat la el pe topic la "masina mea" ca si cu masina actuala, a facut la fel, a lasat-o mai jos, asta e placerea omului..

De ce comentarii de genu sa puna saci si kkturi?

• Like 1

Exista M3, desi seria 1M ii cam face concurenta , desi eu nu suport proportiile acelei masinute.

Halal pasionat.

Daca ai fi citit tot postul ti-ai fi dat seama ca am scris si alte masini pt ca nu numai bmw exista pe lumea asta si ca sa nu se inteleaga ca vad doar bmw in fata ochilor si ca bmw "is the best", dar na...te inteleg.:console:

Totusi, nu crezi ca am cam poluat destul topicul omului?

• Downvote 1

Imediat o sa spui ca oamenii care isi lasa masina mai jos decat vine din fabrica sunt niste tarani... Daca asta-i placerea omului, si isi permite, care-i problema? el a pus o intrebare, daca se poate lasa mai jos, din moment ce masina vine cu suspensie pneumatica, atata tot.. Am observat la el pe topic la "masina mea" ca si cu masina actuala, a facut la fel, a lasat-o mai jos, asta e placerea omului..

De ce comentarii de genu sa puna saci si kkturi?

Poate nu stii, dar si eu am suspensie sport originala din fabrica, e si pneumatica pe puntea spate (pt ca e break), e si lasata mai jos decat cea standard, si masina e un e39; Poate s-a inteles gresit ca sunt contra acestei optiuni, nu, imi place si mie f mult o masina lasata mai jos si cu roti mari, totusi pt seria 7 e putin exagerat,nu crezi? imagineazati-l pe basescu sau ponta sau pe merkeloaika sa coboare dintr-un 7 lasat de pamant si cu roti de 21 cromate :laugh: . Cum vine asta?:hyper:

Poate nu stii, dar si eu am suspensie sport originala din fabrica, e si pneumatica pe puntea spate (pt ca e break), e si lasata mai jos decat cea standard, si masina e un e39; Poate s-a inteles gresit ca sunt contra acestei optiuni, nu, imi place si mie f mult o masina lasata mai jos si cu roti mari, totusi pt seria 7 e putin exagerat,nu crezi? imagineazati-l pe basescu sau ponta sau pe merkeloaika sa coboare dintr-un 7 lasat de pamant si cu roti de 21 cromate :laugh: . Cum vine asta?:hyper:

acuma fiecare cu gusturile lui.. si gata cu offtopic'ul... :thumbsup: