Jump to content

e 46 zumzait la motor

stefan307

Recommended Posts

Salutare tuturor - cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarea problema........dintr-o data a inceput sa mi se auda la motor un zumzait de undeva de pe langa curele si alternator si cu cat accelerez sau las motorul sa curga din turatie se aude mai bine masina inrest merge perfect nici o eroare nimik......dar e f enervant zgomotul????

Curelele oricum se vad daca sunt crapate...la role este putin mai greu pana o/le identifici.

Rola de la intinzator stiu ca era pe duca dar se aude destul de tare exact la alternator....banuiesc ca rulmentul de la alternator mai poate sa fie...sper sa-si dea seama baietii de la service ce are

Salutare tuturor - cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarea problema........dintr-o data a inceput sa mi se auda la motor un zumzait de undeva de pe langa curele si alternator si cu cat accelerez sau las motorul sa curga din turatie se aude mai bine masina inrest merge perfect nici o eroare nimik......dar e f enervant zgomotul????

valva disa.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri iam schimbat rulmentii de la alternator + role si curele si merge ca noua nici un sunet nelalocul lui si daca tot m-am apucat de mecanica am schimbat si pe la articulatie una alta filtre ulei am curatat clapeta si toate motorasele am schimbat traseul de evacuare cu unul de inox cap coada + toba Borla de inox(ma unge pe suflet cum se aude) si baietii de la RBN au modificato umpic + soft, sambata a primit polish si ceara + interior aranjat si e o bijuterie acum.....investitie maricica dar satisfactie maxima----ca motorizare este un 320i benzina an dec.2000 fabricata in Stuttgard de unde am si achizitionato.

Bogdan, nu e Stuttgart-ul ala pe care il stii tu, ci Stuttgard

iar daca BMW nu are fabrica acolo, isi poate face ... sau poate o fi fost in Wolfsburg ?!

oricum, asa ca fapt divers, daca vrei sa stii unde s-a facbricat masina ta, vezi ca in seria de caroserie/nr.de identificare/VIN-ul masinii , la pozitia 11 ai o LITERA...

semnificatia ei o gasesti mai jos (pt.Europa, caci ma indoiesc ca ai model de US), si astfel poti afla unde s-a fabricat masina ta...

München - A F K

Regensburg - E J P

Dingolfing - B C D G

Leipzig - V

Graz - W

cu siguranta NU s-a fabricat in Stuttgart, acolo sunt fabricile Mercedes si Porsche :p