Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

imi curge lichid din baterie

bmw3er

Recommended Posts

salut baieti, am observat ca imi curge lichid/acid din baterie am capac moale dintr-o bucata. si curge direct de la capac.

si sa depus pe borne o pasta si nu prea mai face masa , am o baterie noua, o sa o pun pe aia, dar vreau ca bateria asta so pun pe alta masina de-amea, si vreau sa etansez capacul. cum se poate face asta.

salut baieti, am observat ca imi curge lichid/acid din baterie am capac moale dintr-o bucata. si curge direct de la capac.

si sa depus pe borne o pasta si nu prea mai face masa , am o baterie noua, o sa o pun pe aia, dar vreau ca bateria asta so pun pe alta masina de-amea, si vreau sa etansez capacul. cum se poate face asta.

fa-i cruce si da-i pace, daca a ajuns sa dea peste e clar ca si etansatat o sa faca 'bum" pana la urma

Prin acel orificiu arunca apa in momentul in care de exemplu pui bateria pe redresor si o mai tii conectata si dupa ce incarcarea s-a terminat. Acum, bateria fiind pe masina nu cred ca a fost supraincarcata incat sa arunce prin acel orificiu. Daca se poate intampla asa ceva...nu stiu, eu nu am auzit.

deci sa inteleg , tu in loc de un dop ai ceva improvizat?

nu. dar asa este ea cu un dop mai ciudat. o sa incerc sa pun o poza de pe net cu ceva asemanator

nu. dar asa este ea cu un dop mai ciudat. o sa incerc sa pun o poza de pe net cu ceva asemanator

http://e-bateriiauto.ro/image/data/produse/rombat%20cyclon%2044%20ah.jpg asa este "dopul" si curge peacolo, ca si cum nu as avea garnitura.

http://e-bateriiauto.ro/image/data/produse/rombat%20cyclon%2044%20ah.jpg asa este "dopul" si curge peacolo, ca si cum nu as avea garnitura.

te referi la "ochiul magic"? acolo ar trebui sa fie un indicator d eincarcare a bateriei, verde= incarcat, negru = descarcat

Edited by mihai vigariu

te referi la "ochiul magic"? acolo ar trebui sa fie un indicator d eincarcare a bateriei, verde= incarcat, negru = descarcat

nu....uite poza asta http://www.4tuning.ro/images/vand-baterii-auto-/vand-baterii-auto--3a869e3f7c48459b7-0-0-0-0-0.jpg

bateria nu are dopuri din astea cu filet, are un capac moale de cauciuc dintr-o bucata care acopera toate cele 6 gauri, si curge exact de la acel capac moale de cauciuc.

Daca ai posibilitatea verifica nivelul electrolitului din baterie.E posibil sa fie sub nivel si din cauza asta sa fiarba si apoi sa iti scoate lichidul afara pe unde apuca.Daca nivelul aete mic,completeaza cu apa distilata si vezi cum se comporta.De regula bateriile fierb pe masina doar daca au nivel scazut de electrolit sau daca alternatorul incarca prea mult.Verifica temperatura ei dupa ce mergi cu masina,este interzis sa friga si este si un pericol si iti poate exploda in orice moment.Nu se intampla mare lucru daca explodeaza,doar te sperii si iti improasca cu acid tot compartimentul motor.

Daca ai posibilitatea verifica nivelul electrolitului din baterie.E posibil sa fie sub nivel si din cauza asta sa fiarba si apoi sa iti scoate lichidul afara pe unde apuca.Daca nivelul aete mic,completeaza cu apa distilata si vezi cum se comporta.De regula bateriile fierb pe masina doar daca au nivel scazut de electrolit sau daca alternatorul incarca prea mult.Verifica temperatura ei dupa ce mergi cu masina,este interzis sa friga si este si un pericol si iti poate exploda in orice moment.Nu se intampla mare lucru daca explodeaza,doar te sperii si iti improasca cu acid tot compartimentul motor.

deja acidul acela mi-a cam topit ABS-ul noroc ca inca mai functioneza, am dat bateria jos., o sa incerc sa-o repar, daca nu reusesc o dau la reciclat.

am fost cu bateria la un magazin de baterii auto, mi-au pus un tester pe ea, au zis ca e foarte buna, si ca este normal de la balans sa curga lichid, ptr ca eu nu am avut suport de sustinere pe baterie, au zis ca este o baterie de intretinere, si este normal sa curga,

ms mult de sfaturi.

se poate inchide