Jump to content

O noua posibila decizie in legatura cu taxa auto

adriang

Recommended Posts

extraordinara masina lui rzv... sau vitoarea :)

Per total nu sunt de acord cu comentarile unora si va zic si de ce. Cine vroia masina isi lua si pana acuma, inmatricula ori pe Bg ori prin judecata, in unele judete chiar nu dureaza.

Iar ca sa tii o masina in ziua de azi, chiar iti trebuie bani, sa ne uitam doar la pretul combustibilului, deci nu isi ia orice barosan cu salariu minim bmw. Costa destul doar drumul, gasitul, taxa, rar-ul, taxa asta nu iti baga bani in buzunar.

Serios vorbind, chiar ma tenta ideea de a lua o masina pana in 1000-1500E, doar pentru oras. Sa nu stau cu emotii ca imi dispare vreo oglinda, apare vreo zgarietura samd. Genul de masina pe care o dai la fiare vechi daca se strica. Daca as putea lua masina din link-ul pus de mine la 2000E pret final, as lua-o :rolleyes:

Serios vorbind, chiar ma tenta ideea de a lua o masina pana in 1000-1500E, doar pentru oras. Sa nu stau cu emotii ca imi dispare vreo oglinda, apare vreo zgarietura samd. Genul de masina pe care o dai la fiare vechi daca se strica. Daca as putea lua masina din link-ul pus de mine la 2000E pret final, as lua-o :rolleyes:

eu iti spun din experienta ca am incercat scamatorii de gen , luasem o masina ieftina , doar asa ca intermediara pana gaseam ce doream . In 4 zile m-a luat depresia si am vandut imediat . Depinde de la ce nivel vii , daca tu crezi ca urci din avion in maxitaxi in aglomeratie te inseli :)

LOL asta a fost chiar comunista , dar iphone 5 , tv 3d si frigider hitech se poate ? :)))

myx, am mintit cand am zis ca salariul mediu e 300eur? Pai atata e, daca unora le place sa se intinda mai mult decat le e plapuma, asta e. Eu n-am iphone 5, am un samsung de 100eur de 1ghz si crede-ma ca e suficient.

Chiar imi pare rau ca romanii sunt asa, ca ala din spania cu A seis.

eu iti spun din experienta ca am incercat scamatorii de gen , luasem o masina ieftina , doar asa ca intermediara pana gaseam ce doream . In 4 zile m-a luat depresia si am vandut imediat . Depinde de la ce nivel vii , daca tu crezi ca urci din avion in maxitaxi in aglomeratie te inseli :)

As pastra si A6-le, pentru drumuri mai interesante. Are aproape 1 an de cand l-am luat si nu am facut 9000km cu el :rolleyes:

Adevarul ca dacă mergi la pâine fără BMW te apuca depresia. Tu ești serios? Si comparatia avion , maxitaxi e ....

Cunosc un neamț care deține si S nou si un golf3 si ghici ce? Nu îl apuca depresia prin oraș cu golful. Dar noi romani suntem si sensibili si plini de fite. Poate unde suntem si mult mai bogați .

Edited by malasorte

Eu cunosc un chinez. N-are nici bicicleta !

:hyper: ..Am si eu un vecin chinez, vine o data la 3luni sa plateasca intretinerea si sta 2-3 zile. In ultimii 2 ani a venit cu un S600, un ML320, un 730d, iar de un an incoace vine cu un Jaguar XJ. Kip, chinezul meu nu cred ca e ruda cu chinezul tau. :laugh:

• Like 1

. Tu ești serios? Si comparatia avion , maxitaxi e ....

Cunosc un neamț care deține si S nou si un golf3 si ghici ce? Nu ĂŽl apuca depresia prin oraș cu golful. Dar noi romani suntem si sensibili si plini de fite. Poate unde suntem si mult mai bogați .

ca singura masina uite ca nu suport sa conduc vreun jeg , sau o masina fara optiuni minime in acceptiunea mea . Sau poftim mercul ala de l-a pus rzv . Lasa miturile cu neamtul cu s6 si figurine . Ca nu vb de asta aici, in stilul asta fiecare roman ar trebui sa aiba un M de weekend si un logan pt restul zilelor . Ma refeream strict la faptul ca ti-ai lua o petarda de masina doar ca sa te aliniezi la niste taxe . PAi hai sa vindem toti acum ce avem si sa luam unele asa la misto , sa ne facem toti E2 doar ca vai ce taxe mici . Eu as tinde spre E5 si nu sa ma intorc unde am plecat acum 20 ani . Daca tu zici ca astea sunt figuri pai e stilul tau de a vedea viata si in limita posibilitatilor tale .

Si ca sa fiu on-topic, cred ca vecinul meu chinez nu da doi bani pe timbrul de mediu. :rolleyes:

Myx, eu m-am referit la acel Merc ca masina de fatait prin oras. Sincer, mie chiar imi place, mai e un model de Merc coupe care imi place mult, era unul parcat pe strada unde stateam acum 15ani si in fiecare zi cand treceam pe langa el ma gandeam ca o sa imi cumpar si eu unul candva :rolleyes: . Farmecul masinii de fataiala este masina principala, cea pe care o tii pentru plimbari mai..calitative :shifty:

Edited by B-490-RZV

ca singura masina uite ca nu suport sa conduc vreun jeg , sau o masina fara optiuni minime in acceptiunea mea . Sau poftim mercul ala de l-a pus rzv . Lasa miturile cu neamtul cu s6 si figurine . Ca nu vb de asta aici, in stilul asta fiecare roman ar trebui sa aiba un M de weekend si un logan pt restul zilelor . Ma refeream strict la faptul ca ti-ai lua o petarda de masina doar ca sa te aliniezi la niste taxe . PAi hai sa vindem toti acum ce avem si sa luam unele asa la misto , sa ne facem toti E2 doar ca vai ce taxe mici . Eu as tinde spre E5 si nu sa ma intorc unde am plecat acum 20 ani . Daca tu zici ca astea sunt figuri pai e stilul tau de a vedea viata si in limita posibilitatilor tale .

Figura e faza cu depresia. Hahhaha. In rest fiecare face ce vrea cu bani lui si si conduce ce vrea. Noi romani avem o psihoza cu mașinile si simțim ca ele ne modeleaza personalitatea si ne simțim pierduți fără ele. Arată ca am intrat de curând într o societate de consum si încercăm sa acoperim frustrari cu bunuri materiale. Si asta cu posibilitatea materială a altora ne macina pana la nebunie. Hahahh

Nemti de exemplu spun ca o mașina reprezintă maxim 10% din averea unui om . La noi poate ajunge si la 200 % si asta arată intelepciune in stare pura

Edited by malasorte

Provocare: ce masina de maxim 2000E, maxim E2 considerati ca merita cumparata? :rolleyes:

Sec ul clar e pe lista. Eu as mai adaugă si un seria8

Edited by malasorte