Jump to content

O noua posibila decizie in legatura cu taxa auto

adriang

Recommended Posts

Nemti de exemplu spun ca o mașina reprezintĂŁ maxim 10% din averea unui om . La noi poate ajunge si la 200 % si asta aratĂŁ intelepciune in stare pura

da ma baiatule , fiecare cu fixurile lui , eu astept sa vad care isi ia de aici o vechitura si o prezinta mandru la masina mea :)) .Stii ca lupul moralist e frate cu vulpea cu strugurii . Deci mi-aduc aminte clar , eram in depresie , aveam niste ochelari misto si eram convins ca toti prietenii mei vor crede ca sunt fake daca ma prezint cu rabla aia . Nevastamea mi-a spus sa nu parchez in fata salonului . Iti imaginezi asa ceva ?

ps , nu ma intelege gresit , la nevoie merg cu orice fara fite si depresii . eu vb aici strict de masina personala pe care o cumperi fara stres . Tendinta generala e sa avansezi sau cel putin sa ramai la un nivel cu care esti obisnuit si asta se aplica in orice , nu are legatura cu ce frustrari vb tu , confortul dintr-o masina e2 nu e similar cu cel din e4 in f multe aspecte .Nu stau sa-ti explic fix ca unui copil de 2 ani ca nu cred ca e cazul .

Edited by Myx

Nemtii iau o masina mega full, navigatie, bose etc dar cu aragaz in loc de climatronic. Sunt idioti.

Asta am constatat si eu la fosta masina. Iei o masina de 35.000E standard, ii pui: scaune sport electrice+memorii, trapa, xenon, perdeluta electrica, magazie 6cd si o lasi cu casetofon in bord <_<

Ati intradevar cam uitat de impozitele mari la masini de peste 3000cmc.

Dar un E23 728i bine echipat tine bine la ploaie in trafic, cred.

Serios, ce m-a scapat, cand intre in vigoare?

Sunt in cautare de o masina nemteasca in jur de 7000 - 9000 mii de euro si deja vad ca la categorie asta (euro4) cam creste taxa fata de cea curenta.

magazie 6cd si o lasi cu casetofon in bord <_<

Ai cd macar :)

mp3 stie?

Edited by bartro2

Pai Myx, eu cel putin vorbesc de masina de weekend, nu de toata ziua. Pai cum dracu sa fie un SEC de toata ziua, dai faliment.

Mi-ar place o masina din asta, sambata dimineata sa ma duc sa o spal sa arate bec, si apoi sa o scot la o plimbare pana la Sibiu si inapoi. Atat. O data pe saptamana, nimic mai mult.

Dar o vreau sa fie absolut impecabila, original totul pe ea, fara rugina etc. Deci ca scoasa din fabrica sa fie.

Edited by WLF

Eu de la MYX am înțeles ca o mașina are confortul direct proportional cu norma de poluare. :wacko: :hyper: . Deci un seria 1 euro6 este mai confortabila ca un e32 euro2 . Logic nu? Ca doar mai mereu stau cu nasul in evacuare. :download: Edited by malasorte
  • Like 1

Pan la sibiu si inapoi ai ars 4 mil cu un 560 SEC :))

De ce? Merg cu 100 la ora ca nu vreau sa fac raliu, ma duc de placere, soare, vreme frumoasa, vreau sa lungesc calatoria nu sa ajung cat mai repede. 15 litri dus 15 litri intors, 100 km sunt de la Valcea. O plimbare, o cina in centrul vechi al Sibiului, si apoi acasa.

Pai in weekend n-ar trebui sa circule. Cred ca duminica sigur nu au voie, deci mut plimbarea duminica.

Alta destinatie mai misto nu am. Spre Pitesti e naspa rau. Si ce plm sa faci in Pitesti, cultura zero, macar Sibiu e oras frumos.

Edited by WLF

si mie imi plac coupeurile mari

n am inteles de ce n au facut un 7 in doua usi sau chiar un 5.chiar si serie limitata

ar fi mers ca pita calda mai ales in state

ala rosu e urat tare

parca nu merge tiuningu pe merc

De ce? Merg cu 100 la ora ca nu vreau sa fac raliu, ma duc de placere, soare, vreme frumoasa, vreau sa lungesc calatoria nu sa ajung cat mai repede. 15 litri dus 15 litri intors, 100 km sunt de la Valcea. O plimbare, o cina in centrul vechi al Sibiului, si apoi acasa.

:naughty:

http://s9.postimage.org/a4onim8vz/www.png

Edited by Laur R.
  • Like 1