Jump to content

O noua posibila decizie in legatura cu taxa auto

adriang

Recommended Posts

BOASKA - da vad ca esti fan inrait logan, nu gluma :))

Ce-mi place de ministra cu greutate (si la propriu si la figurat), ca o tot da cu cilindreea, ca nu se mai tine cont de ea (sub euro 3 se bazeaza 100% pe cilindree) si imi place poanta cu innoirea parcului auto, vai de creierii lor, o sa vada ei importuri de merc-uri si bmw-uri non euro si euro 1 de o sa le iasa pe urechi.

E buna si faza cu rabla, ca cica iti dau 1500 de euro dar de restul? Cine se ocupa, Dynamo?

Si francezul vietii, cat tupeu poate avea.

masinile logan si conducatorii de logan ma oripileaza efectiv, abia astept sa vin in tara sa intalnesc loganarii sa vezi show :worthy: :thumbsdown: :in jenunche loganare!!!!!!

Asa sa faci, doar tu ai bemeve ce dracu, cum sa circule ala cu loganul pe aceiasi sosea cu tine, arata-le ca esti cel mai tare, apropo sa iei si un tricou cu de puta madre macar sa facem tot showul ca la carte.

• Like 1

Din CIV.

Chiar acum m-am uitat in ea si am 136g/km. :rolleyes:

Si atata si stiam ca are motorul N47. Nu stiu de ce difera la tine.

Calculasem cu o mica eroare inainte, dar taxa pentru mine ar fi 3.000 ron, peste 3-4 ani cand o fi s-o vand scade la vreo 2000 ron.

Nu e un capat de lume. Si cum spuneam, pana atunci macar nu imi tin banii in visteria statului.

Eu am motor M47 Euro 4 2004

E foarte simplu, intre eur3 si 5 nu conteaza capacitatea exacta, ci conteaza la care interval de incadrezi. Ai acolo sa selectezi unde te incadrezi.

Dintre mai toate care le-am gasit pe net cel mai corect mi se pare asta de pe roedu.org;

totusi la fel de simplu e sa calculati si dupa formulele oficiale.

Asadar se pare ca e in "dezbatere publica" formula asta. Oare or tine cont de reactiile negative ale populatiei? Sau de ce mai e in dezbatere?

Asa sa faci, doar tu ai bemeve ce dracu, cum sa circule ala cu loganul pe aceiasi sosea cu tine, arata-le ca esti cel mai tare, apropo sa iei si un tricou cu de puta madre macar sa facem tot showul ca la carte.

da o sa fac asta in semn de protest, si oricum nu-mi schimb ideea despre logan si oricum soferii de logan sunt cei mai prosti soferi, st mai rau ca tiristii

daca ei se simt bine in masina lor noua si eu vreau sa ma simt bine cand trec pe langa ei in masina mea de 12 ani...pfffff

tu cum ai de gand sa protestezi??? iti iei un logan nu??? sa bati o tabla cu vecinii la garaje nu?

da o sa fac asta in semn de protest, si oricum nu-mi schimb ideea despre logan si oricum soferii de logan sunt cei mai prosti soferi, st mai rau ca tiristii

daca ei se simt bine in masina lor noua si eu vreau sa ma simt bine cand trec pe langa ei in masina mea de 12 ani...pfffff

tu cum ai de gand sa protestezi??? iti iei un logan nu??? sa bati o tabla cu vecinii la garaje nu?

Nu, nu am de gand sa iau logan desi conduc logan, stiu foarte multe persoane care si-au luat logan pentru ca e o masina noua si au preferat sa ia ceva nou decat sa bage bani intr-o masina veche de 12 ani. Am un prieten si-a luat logan si nu joaca table si fratele lui are un e46 coupe 325i, asta a considerat omul la momentul ala ca isi poate lua si pun pariu ca daca punem loganul lui langa masina ta de 12 ani sigur gasim mai multe defecte la a ta decat la a lui.

Lol. Serios vorbind acum, ca o paranteza. Loganul si Sandero astea noi, arata surprinzator de bine si merita cumparate. Plus dotari bune.

Lasa-l wlf el tot se crede regele soselelor in masina lui de 12 ani. Ce sa le faci asa sunt astia care au 7000 de euro si isi cumpara masina de 7500 de euro :)

dar e dreptul meu sa aleg cu ce merg, poate vreau o duba sau un multivan, de ce imi impune mie restrictii si ma forteaza sa cumpar ceva ce nu vreau, e o piata libera, asta inseamna monopol si asa ceva nu se accepta

putin imi pasa mie de firma logan, am cateva sute de mii de optiuni de masini, si daca dai 5000e pe un logan nou oricum cand iesi pe poarta fabricii deja ai aruncat cel putin 500e si la aia pierzi, plus ca daca vrei sa-l dai nici la variante nu ti-l ia nimeni, cine da un a6 pe un logan si dif?

si tu prietene ce dracu cauti pe bmw daca esti fan logan?

eu am facut circul asta pentru a protesta impotriva taxelor abuzive impuse si influentate in mare parte de aia da???

deci nu ma intereseaza masina in sine, ma lasa rece, era un protest contra taxei atat

Edited by BOASKA

dar e dreptul meu sa aleg cu ce merg, poate vreau o duba sau un multivan, de ce imi impune mie restrictii si ma forteaza sa cumpar ceva ce nu vreau, e o piata libera, asta inseamna monopol si asa ceva nu se accepta

putin imi pasa mie de firma logan, am cateva sute de mii de optiuni de masini, si daca dai 5000e pe un logan nou oricum cand iesi pe poarta fabricii deja ai aruncat cel putin 500e si la aia pierzi, plus ca daca vrei sa-l dai nici la variante nu ti-l ia nimeni, cine da un a6 pe un logan si dif?

si tu prietene ce dracu cauti pe bmw daca esti fan logan?

eu am facut circul asta pentru a protesta impotriva taxelor abuzive impuse si influentate in mare parte de aia da???

deci nu ma intereseaza masina in sine, ma lasa rece, era un protest contra taxei atat

Am zis ca sunt fan logan? Si daca stau pe forumul BMW care e problema ta? E forumul tau? Fa plangere la un moderator ca sunt fan logan si stau pe forum BMW si vezi ca nu esti la tine in sat mai controleaza-te cu limbajul.

Inteleg sa fi comentat cei care au avut si au condus cateva masini la viata lor gen MYX, WLF, Pole,Brandex dar tu ti-ai luat un e46 2.0d din 2001, in cel mai bun caz si gata hai sa aruncam cu noroi in toti cei care conduc logan.

Edited by Cosm1n