Jump to content

O noua posibila decizie in legatura cu taxa auto

adriang

Recommended Posts

Usor usor ducem in derizoriu topicul asta care e foarte interesant si de actualitate.

Nu impune nimeni sa cumperi nimic Boaska. In cel mai rau caz statul incurajeaza cumpararea de masini noi, pt ca loganul nu are nicio facilitate fata de alt model. poti lua aveo, symbol, hyundai si alte 10 modele care sunt la acelasi pret cu loganul.

Nu stiu cati ani ai, dar afirmatiile tale par ale unui pusti de 15 ani. Numai aia fac astfel de comparatii, masina noua vs masina de 14 ani, ca pierzi nu stiu cat, ca dai la schimb loganul cu un a6 si etc.

Edited by CosminE46

doar n-o sa va certati de la logan.

unu la mana, sunteti cam offtopic, doi: aveti grija cu formularea frazelor ca aici nu chat room :excl:

Nu asta a fost intentia mea,eu consider ca majoritatea de pe aici suntem cerebrali si acceptam ca mai exista si alte marci pe langa BMW unele mai bune, altele mai putin bune. De asta suntem priviti cum suntem priviti(posesorii de BMW) ca se trezeste cate unu pe la semafor sa faca burn out sau mai stiu eu ce manevre din astea de baietas, sa se dea mare in fata unuia cu logan(aveo, simbol, hyunday) sa ii arate ca masina lui de nu stiu cati ani vechime e mai buna decat masina celuilalt cumparata de noua.

Si in legatura cu taxa nu prea avem ce face, putem face petitii peste petitii, noi aici doar discutam oful care ne doare, asa a fost si cu benizna, au platit cu monezi, au facut cozi la peco, si tot nu s-a rezolvat nimic, asta e tara in care traim. Cred ca cei ce vor avea de castigat sunt cei cu masini euro2 inmatriculate pe Bulgaria, pentru ca, pentru cateva sute de euro in plus pot avea masinile inscrise pe numele lor cu numere de Romania.

Edited by Cosm1n

Intrebare intrebatoare: cati de aici de pe forum a scris macar doua randuri in semn de protest fata de timbrul asta,pe adresa aia data de ministerul mediului? ar fi bine sa facem un poll sa vedem cati dintre noi au scris ceva. Stiu ca nu-i mare smecgerie, dar totusi un mic efort am putea face si noi,daca stam si bolborosim pe forum aici,nu ne va auzi nimeni...poate nici acolo, sau poate totusi ne va baga cineva si pe noi in seama, cu cat mai multi cu atat mai bine. Haideti sa incercam sa facem ceva,nu ne ia decat cateva minute de scris.

ai dreptate catalin decat sa stam sa vb aici si uneori sa intram in polemici intre noi, mai bn sa trimitem cate un mail acolo,eu de expl am trimis, sa vada ca nu suntem fraieri si tacem mereu

timbruldemediu@afm.ro pt cine nu cunoaste adresa

Pai oricum se recalculeaza, se reface taxa exact in timp ce vorbim. Credeti ca 3 randuri scrise ajuta pe cineva, ajuta vreun roman? Clar NU. (unde e max?)

Ce putem face noi, e sa ne luam tara inapoi. Cum? Greva fiscala, greve peste greve. Fiscala inseamna ca nimeni nu mai plateste nimic, niciun impozit, amenda, nimic, sa vedem atunci ce fac. Ne vor cere NOUA parerea cum sa faca, si cum sa taxeze si cum sa inapoieze datoriile Romaniei. Prin referendumuri, pot sa faca 4 pe luna.

• Like 1

mai tineti minte ce zicea zdreanta de ponta pana in alegeri, cum intam noi la guvernare scoatem taxa auto care este abuziva cum sa plateasca omu retroactiv taxa e ilegala,pai bagati ai pwla in mata si in dacia(na) acum ce faci bagi o taxa mai nenorocita

tocmai am trimis si eu mail...eu cred ca nici macar nu vor fi citite...

pai e si normal sa nu fie citite ...Important e sa vada feedbackul ca daca ar primi 2 mil emailuri si se blocheaza serverul ar fi ceva nu ? dar daca primesc 1000 emailuri ametite in capul lor e ca taxa e buna si gata , mereu vor fi 2-3 nemultumiti . Deci scrieti cate puteti .Ia ca scriu si eu unul .

PS Am scris . sa nu ziceti ca nu am facut si eu ceva :)))

Edited by Myx