Jump to content

O noua posibila decizie in legatura cu taxa auto

adriang

Recommended Posts

Am pus-o daca intra in vigoare noua lege :(. Din pacate nu toti sunt asa cum s-a scris pe aici, mai sunt si din aia care dau 10 milioane pe an pentru itp, asigurare, drum in BG si doar pentru ca taxa este mult prea mare raportat cu valoarea masinii.

Sunt tristut :(, dupa ce ca daca mai valora o mie, cu legea asta daca as lua 500 de euro pe ea sa fiu multumit, ce tara . . . . .

Si eu am niste nervi. dar nu e problema, solutii deja exista, cel putin cu bg. De ceva vreme deja se inmatriculeaza, nu stiu exact cum, pe numele romanului.

Gunoaie de oameni, pun o taxa care trebuia sa fie acceptabila, la cote inacceptabile. Mai ales la diesel, euro 3 parca nici nu mai merita luat in considerare.

Eu n-am inteles totusi ceva..

Daca am masina inmatriculata deja in romania...si doar o utilizez, proprietar fiind tata, mama, sora, bunica, unchi etc nu am voie sa o mai conduc in caz ca se aproba legea asta?

Daca e inmatriculata in Romania nu conteaza pe numele cui este.

auzi ce mai pregatesc golanii astia.Daca ai o masina inscrisa pe numele tau,nevasta-ta sau fiitu nu mai are voie sa circule cu ea(s-o conduca),doar tu.Daca nu esti proprietarul masinii, iti da amenda si iti ridica talonul.Asta-i bombonica de pe coliva. Edited by Calin SL

auzi ce mai pregatesc golanii astia.Daca ai o masina inscrisa pe numele tau,nevasta-ta sau fiitu nu mai are voie sa circule cu ea(s-o conduca),doar tu.Daca nu esti proprietarul masinii, iti da amenda si iti ridica talonul.Asta-i bombonica de pe coliva.

Asta-i prea de tot deja, unde ai vazut ca scrie asta? Ce am ajuns.... :no:

Edited by mdln

auzi ce mai pregatesc golanii astia.Daca ai o masina inscrisa pe numele tau,nevasta-ta sau fiitu nu mai are voie sa circule cu ea(s-o conduca),doar tu.Daca nu esti proprietarul masinii, iti da amenda si iti ridica talonul.Asta-i bombonica de pe coliva.

Asa ceva nu s-ar putea intampla nici acum nici peste 1 an nici peste 1000 de ani. In cazul sotilor vorbim de folosinta bunurilor comune, in celelalte cazuri stiu ca se vorbea de o oarecare obligativitate de a face dovada ca masina ti-a fost imprumutata. Dar de aici si pana la a interzice ...ce zici tu ca ai auzit....

2. Nu va mai alarmati atat cu taxa asta, o contestati si gata, inconvenientul este ca dureaza....dureaza...procedura asta si desigur piata vanzarilor sh a autovehiculelor inmatriculate inainte de 2007 in Ro va fi afectata.

Pana nu se publica in MO vorbim sa nu adormim. Cand ai o baza putem vorbi insa pana atunci e doar pierdere de timp si pagini de topic inutile.

Sent from my iPad using Tapatalk

Am auzit ca pana pe 6 martie se publica in Monitor...Stie cineva ceva ?

vorbim sa nu adormim. Cand ai o baza putem vorbi insa pana atunci e doar pierdere de timp si pagini de topic inutile.

...nu sunt pagini inutile.Noi aici suntem pe un forum,discutam,ne consultam,facem schimb de opinii si invatam unii de la altii

Tu daca vrei ceva concret ,suna-l pe Ponta la telefon .

Pagina special creata pentru proprietarii de masini nemultumiti: http://www.farcebook....t=group_comment

Abonati-va si voi, poate reusim pana la urma sa strangem de-un miting

Ne-am mai abonat si pt timbrul de mediu si tot un carici am facut... mitingul pwlii, romanii sunt prea prosti pt secolul asta, hai sa recunoastem asta; au iesit bulgarii,au iesit grecii au iesit ei spaniolii care nu ne comparam nici deacum intr-o mie de ani cu aia, si noi nu suntem in stare sa iesim sa ne cerem drepturile, sau iesim si dansam pinguinul si facem bascalie si mancam mici si bem bere cand altii sunt in stare sa-si dea viata pt drepturile lor.

P.S. Am intrat pe feisbuc si m-am inscris si eu...ce sa zic, un rahat prajit!!!! 600 DE MEMBRI INSCRISI???:blink: Pai trebuia sa se blocheze feisbucu de atata trafic daca eram destepti, cand vom vedea acolo minim vreo 3-4 sute de mii de oameni inscrisi si pregatiti pt miting, atunci vorbim altfel, dar cu 600 de insi nu facem nicio pwla belita. Nu suntem uniti, au stiut sa ne manipuleze, acum ei sunt constienti ca mamalicky n-o sa bubuie, deaia fac ce vor cu noi, si va garantez ca mamalicky o sa stea sa se dospeasca.

• Like 1

...nu sunt pagini inutile.Noi aici suntem pe un forum,discutam,ne consultam,facem schimb de opinii si invatam unii de la altii

Tu daca vrei ceva concret ,suna-l pe Ponta la telefon .

Exact, multumesc pentru definitia forumului. Am mai invatat ceva azi, noroc cu tine. L-as suna pe Ponta daca l-as fi votat insa nu fac parte din grupul ala.

Sent from iPhone via Tapatalk

Vorbeste lumea de proteste,mitinguri,etc...pfffff :LMAO: ia cititi aici pe pagina lui ponta la rubrica cu tichetul ala de 2500€ pt masinile electrice sa vedeti cati sustinatori are, cum il felicita lumea, cum il sustin, cum sunt deacord cu toate taxele si cu ce face ponta... https://www.farcebook.com/Ponta.Victor?fref=ts ; pai cu oameni destia vrem noi sa iesim in strada????:hmm:

Numai la noi e posibil asta. Deci efectiv sunt niste gunoaie, ignori tu o hotarare judecatoreasca definitiva si ceri hartie proprietarului care vrea sa o inmatriculeze daca s-a recuperat taxa.

Oricum eu zic sigur ca lucrurile nu au cum sa ramana asa, prea isi bat joc de oameni. Daca raman asa, inseamna ca efectiv romanul ori e las, ori nu ii pasa, ori e bogat si-si permite sa iasa in pierdere (la o eventuala vanzare).

romanu' nu e las, romanu e comod, se uita la capatos si spera sa iasa altii pentru el in strada. E si putin rusinos, poate il vad vecinii la televizor, poate fac misto de el.

Selectia naturala(cumva) o sa intervina si aici, astia spera sa-si ia lumea masina noua in loc de sh, or sa-si ia o pewla, or sa blocheze piata de tot, apoi vor umbla la impozite, ai loganel cu un milion impozit? ei lasa, punem 5, nu se misca rumanu' pt atat sa protesteze

Edited by camdigital