Jump to content

SENZOR LUMINI SPATE...

Recommended Posts

nu pune cineva o poza cu locul acela?..va rog eu mult...p.s la mine se mai intampla o chestie ciudata...daca stationez si nu am cheile in contact...si dau semnalizare spre dreapta mi se aprinde angelu din dreapta,daca dau semnalizare spre stanga mi se aprinde angelu din stanga...mentionez ca daca pun pozitile angelurile imi merg amundoua...e normal?

e normal asa se aprind cand pui semnalul pe una din parti se aprinde pozitia pe partea respectiva

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am si eu o intrebare martoru ala din bord arata exact locul unde e becul ars ma refer spate fata stanga dreapta sau e general pentru ca al meu aratata stanga spate e adevarat ca acolo nu imi merge becul pe mansarier si ceata cu toate ca becurile sunt bune.exista cumva siguranta separata pentru fiecare parte? nu mai stiu ce sa cred ca nu inteleg de unde vine defectiunea

nu e becul defect ci acele circuite de pe capacul din interior....

am si eu o intrebare martoru ala din bord arata exact locul unde e becul ars ma refer spate fata stanga dreapta sau e general pentru ca al meu aratata stanga spate e adevarat ca acolo nu imi merge becul pe mansarier si ceata cu toate ca becurile sunt bune.exista cumva siguranta separata pentru fiecare parte? nu mai stiu ce sa cred ca nu inteleg de unde vine defectiunea

nu e becul defect ci acele circuite de pe capacul din interior....

asta am crezut si eu dar problema e ca iau circuitele de pe cealalta parte care pe partea lor merg dar aici nu. deci ma gandesc ca e o problema de la mufa sau de la cabluti deci pana sa ajunga la panou

• 2 weeks later...
am rezolvat problema in sensul ca am gasit firul de la masa rupt undeva in interiorul furtunasului. in prima faza mi sa stins martorul de la bord dar pe urma sa aprins din nou se poate oare sa fie din cauza faptului ca becul de ceata se aprinde mai slab decat cel de pe stanga? se poate aprinde martorul si din cauza ca un bec e de pure mai mica decat celalalt?

daca se aprinde mai slab e pentru ca nu primeste intensitatea corespunzatoare, becul e acelasi ca cel de pozitie.....posibil sa fie de la altceva!

de acord cu tine am luat becul de pe partea cealalta si la fel se intampla acum trebuie sa vad din ce cauza nu primeste intensitatea necesara. ma poate ajuta cineva cu un sfat?

• 3 years later...
Salut,sunt proaspatul posesor al unui Seria 5 E39,520D si am avut aceeasi problema ca cea descrisa in topicul de mai sus ,senzor bec ars dreapta spate(cu toate ca fct.toate sau asa credeam) si dupa ce am citit absolut toate reply-urile aseara ,azi am controlat tot:becuri,fire ,contacte,mufa si toate erau in regula pana am obsrvat ca nu se aprinde stopul pe frana din luneta si am desfacut schimbat becul si totul e OK. Sper sa fie de ajutor cuiva informatia acel bec neavand un martor in bord pe mijlocul masinutei respective ci folosindu-se de cel dreapta ca sa te faca sa cauti unde nu trebuie.Va salut si o zi buna.