Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar 4 jante 16" pt BMW

Recommended Posts

Salut,

Cumpar 4 jante de TABLA pe 16". Pot fi si putin indoite, nu conteaza sa se poata echilibra. Ideea este sa fie intregi. Le pun pe o masina care sa poata fi miscata.

Mersi,

Bogdan

Edited by Sherifu'

Salut!Am 4 jante din tabla de pe un E46,doua sunt bune iar doua sunt putin deformate,nu tare se pot echilibra,eu le-am folosit pe masina mea,pe cele putin defecte le-am avut pe spate ,celelalte doua mai bune le-am pus pe fata si nu am avut probleme cu directia ,daca esti interesat pretul este de 250lei setul.Sunt din Botosani.

tel:0742473837.

• Like 1

ai vazut anuntul meu din semnatura?

Am vazut anuntul. Ideea este ca vreau de tabla, pentru ca nu le folosesc pe masina mea. Vreau sa le pun pe o alta masina a mea, de pe care iau jantele existente, si vreau sa-i pun ceva in loc pentru a putea fi mutata. Nu e functionala masina respectiva. Si deci nu vreau niste jante bune de aliaj pe care sau dau multi bani si pe care sa nu le folosesc. Mersi frumos.

Salut!Am 4 jante din tabla de pe un E46,doua sunt bune iar doua sunt putin deformate,nu tare se pot echilibra,eu le-am folosit pe masina mea,pe cele putin defecte le-am avut pe spate ,celelalte doua mai bune le-am pus pe fata si nu am avut probleme cu directia ,daca esti interesat pretul este de 250lei setul.Sunt din Botosani.tel:0742473837.

Ai PM

Am vazut anuntul. Ideea este ca vreau de tabla, pentru ca nu le folosesc pe masina mea. Vreau sa le pun pe o alta masina a mea, de pe care iau jantele existente, si vreau sa-i pun ceva in loc pentru a putea fi mutata. Nu e functionala masina respectiva. Si deci nu vreau niste jante bune de aliaj pe care sau dau multi bani si pe care sa nu le folosesc. Mersi frumos.

inteleg atunci as avea doar jantele acelea de aliaj cu tot cu anvelope pe 16 din care doua sunt putin indoite la 300 de lei

inteleg atunci as avea doar jantele acelea de aliaj cu tot cu anvelope pe 16 din care doua sunt putin indoite la 300 de lei

Prefer table. Nu vreau sa am grija lor. Si pe acea masina chiar nu merita sa pun aliaj. Mersi frumos.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.