Jump to content

S-a rupt plasa de la incalzire scaun

Tetsuzan

Recommended Posts

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu prea am cum, ar trebuii sa ma opresc din pas in pas si e foarte migalos, nici nu vreau sa ma gandesc la ce ma asteapta maine sa pun totul la loc, sper doar sa am timp cand ies de la servici sa merg sa si cos perna noua, altfel ramane pe saptamana viitoare treaba. Am sa fac asa niste poze cand mai fac pauze dar chiar pas cu pas nu pot face ar mai fi trebuit sa fie cineva cu mine.

Mi-a venit perna, insa am intampinat dificultati la cusatura, m-au refuzat toti tapiterii si cei care lucreaza in atelier de piele sa mi-o coase, unu singur a zis ca mi-o face dar peste 3 saptamani si contra sumei de 150 ron, asa ca m-am intors acasa mi-am pus femeia la treaba si impreuna cu ea cu grija am taiat vata termoizolanta si am strecurat perna noua inautru fara sa ating cusaturile direct in tapiterie. Toata procedura a durat vreo 3 ore dar a iesit perfect. Maine montez inapoi scaunul si sezutul si tot mai am cateva ore de munca sa refac totul cum era, ma bucur ca am reusit sa fac acasa perna cu putina indemanare si am iesit gratis. In fintal totul cred ca va iesi bine dar NU SFATUIESC pe nimeni sa se complice cu asa ceva, o porcarie mai migaloasa si mai aiurea nu cred ca am vazut vreodata, de vreo 3 ori am vrut sa ma tai cu lama in timpul procesului, daca stiam ca asa se manifesta stateam fara incalzire si luam sezut nou cu tot, e oribil tot procesul. Deacuma vreau sa o pun la loc si numai dau incalzirea tare niciodata stau cu ea pe 1 si asta e numai vreau sa se arda sa schimb perne in vechi. Si femeia a zis ca in viata mea sa numai ii dau sarcini din astea, sa cosi in vata aia e aproape un cosmar si cu grija incat sa nu atingi fire sau altceva. Vata aia parea a fi intinsa cu un fel de aparat cand a fost cusuta, acum inteleg de ce cei de la reprezentanta nu se preteaza la asta. In perna vechi am taiat-o pt experimente, are niste fire din nichelina care nu pot fi lipite sub nici o forma (incat sa mai si tina pe termen lung). Ma bucur ca aproape am terminat si in veci numai fac asa ceva ! Edited by Tetsuzan

Deci daca nu ma tineau niste prieteni astazi sigur imi puneam capat zilelor ! e cosmar total de pus perna inapoi cel putin partea cu verigile este INFERN. Repet INFERN. Nu incercati asa ceva acasa. S-a stricat incalzirea cautati alt sezut la dezmembrari, este cea mai mare porcarie posibila procedura de schimbare. Am terminat se pare, la ora asta ! Si inca sunt si mirat, MERGE ! am din nou caldura in scaun, totul a revenit la normal. Asta a fost insa ultima mea aventura cu E39, bye bye E39, sorry dar e timpul pt ceva mai nou. Dupa aproape 5 ani pot sa zic ca a fost o masina foarte buna si de incredere de care nu sunt plictisit nici macar acum, dar vine timpul cand trebuie sa mergem mai departe. Mi-a facut placere, multumesc tuturor pt sfaturi si idei, cu mare greutate am reusit sa duc la final aceasta misiune imposibila ! Urmatoarea masina va fi E60, daca am destui bani un LCI, daca nu pre LCI. Se poate inchide acest topic, daca mai are cineva intrebari legate de procedeu, eu tot ce va pot zice este SA NU FACETI ASA CEVA ACASA ! Nici daca sunt ars cu fierul de calcat pe piele si numai fac inca odata ce am facut ! Edited by Tetsuzan

Eu am in zona un tapiter ce face chestia asta cu cea mai mare usurinta. Am avut o data probleme cu un scaun de Audi unde trebuia inlocuita o fasie din piele. Am ramas mut cum l-a desfacut bucati, a scos clemele, inlocuit tapiteria, montat TOATE clemele la loc si totul a iesit impecabil.

Probabil cei la care ai fost tu nu au rabdare sau nu se pricep.

Tetsuzan mai sti cate fire avea mufa de pe masina ?!

Eu daca stau sa ma gandesc putin ,cand am adaugat pinii in mufa de sub scaun parca erau 3.

Dar nu mai stiu cum si ce fel vin mufele pe sub scaune ca probabil sunt doua ,una pentru sezut si una pentru spatar , am si scaun sport cu prelungire la genunchi (acolo cred sa fie mai dificil).