Jump to content

Probleme Frana de mana E46

Recommended Posts

Cateodata cand angajam frana de mana nu se cupla...tragam de ea in gol da-si revenea ca prin minune se cupla( se auzea un "clink")...astazi iarasi la fel si ma pomenesc cu butonasul acela de decuplare frana de mana afara..il pot baga inauntru iarasi dar in zadar, face la fel.

S-a rupt ceva sau a cedat cablul?

Sper ca nu e de ordinul sutelor de lei rezolvarea :))

Probabil ti s-a rupt arcul acela care scotea tamburusul...sau poate pintenul care blocheaza maneta are joc ceva; desfa manseta (fusta) de la baza manetei si vezi ce se intampla cu pintenul ala; el este actionat printr-o tija care se afla in interiorul manetei si se termina exact la tamburusul cu pricina, vezi poate a sarit si tija respectiva de pe pintenul ala.

Probabil ti s-a rupt arcul acela care scotea tamburusul...sau poate pintenul care blocheaza maneta are joc ceva; desfa manseta (fusta) de la baza manetei si vezi ce se intampla cu pintenul ala; el este actionat printr-o tija care se afla in interiorul manetei si se termina exact la tamburusul cu pricina, vezi poate a sarit si tija respectiva de pe pintenul ala.

Aham...am vazut ca este o tija ce iesea cu tot cu tamburus...am sa incerc maine.Stii cumva cum se desface manseta?ms mult

Sau daca nu reusesti cum a zis colegu', bagi o surubelnita plata la baza fustei si apesi in jos, tre' sa iasa, ca e prinsa in niste cleme exact cum a zis Cipri.

In primul rand vreau sa multumesc pentru ajutor.

Bun, deci am desfacut cum mi-ati explicat manseta,am vazut ca balanganea clema aia si pintenul era indoit(probabil din cauza fortei).Am bagat clema inapoi, am indoit inapoi si pintenul si acum merge perfect( cat timp nu stiu ) sper prea curand sa nu se mai intample desi e ok ca-i stiu rezolvarea.

Am auzit ca sunt notorii franele de mana la E46 si am sa pun o poza informativa cu problema in cauza. Multumesc pt ajutor inca odata.

post-57694-0-32043300-1349946581_thumb.jpg

Bine ca ai rezolvat.

Si eu am avut cv probleme cu ea, ca proprietarul dinainte nu o foloseasea...era slabita nu prindea mai nimica.

Am strans cele 2 piulite, am folosit-o zilnic si acuma prinde excelent...dupa cam o luna si-a dat drumul. Pot sa las masina si in panta doar cu frana de mana ca tine excelent.

Foloseste-o cat mai des ca isi da drumu, asta daca nu ai cv probleme la roata.

Sent from my ĂŻÂŁÂżiPhone 4S using Tapatalk

Bine ca ai rezolvat.

Si eu am avut cv probleme cu ea, ca proprietarul dinainte nu o foloseasea...era slabita nu prindea mai nimica.

Am strans cele 2 piulite, am folosit-o zilnic si acuma prinde excelent...dupa cam o luna si-a dat drumul. Pot sa las masina si in panta doar cu frana de mana ca tine excelent.

Foloseste-o cat mai des ca isi da drumu, asta daca nu ai cv probleme la roata.

Sent from my ĂŻÂŁÂżiPhone 4S using Tapatalk

Si la mine era slabuta, eu i-am reglat sabotii si acum tine f bine.