Jump to content

Achizitie e60 530d

r0n1n

Recommended Posts

M-am decis sa achizitionez masina din titlu, deci in acest moment va scriu de la Brasov.

In jur de ora 12 am vazut si probat masina din My link.

Ca si impresii: nu mi-a displacut dar nici nu m-a impresionat nimic.

Obisnuit fiind cu 328-ul nu m-a dat pe spate acceleratia(ar fi trebuit?).

Omul spune ca a facut toate interventiile la reprezentata unde are si o cunostiinta.

Ca sa fiu sigur ca masina e ok, maine vreau sa ii fac un test complet la service(aici astept sugestii, pana acum m-am hotarat la Autotest).

As fi foarte recunoscator daca un coleg de forum din Brasov posesor de e60 530d m-ar ajuta cu un mic test drive ca sa-mi dau seama cum merge un 530d sanatos.

Sper ca nu v-am plictisit si astept sfaturile voastre.

M-am decis sa achizitionez masina din titlu, deci in acest moment va scriu de la Brasov.

In jur de ora 12 am vazut si probat masina din My link.

Ca si impresii: nu mi-a displacut dar nici nu m-a impresionat nimic.

Obisnuit fiind cu 328-ul nu m-a dat pe spate acceleratia(ar fi trebuit?).

Omul spune ca a facut toate interventiile la reprezentata unde are si o cunostiinta.

Ca sa fiu sigur ca masina e ok, maine vreau sa ii fac un test complet la service(aici astept sugestii, pana acum m-am hotarat la Autotest).

As fi foarte recunoscator daca un coleg de forum din Brasov posesor de e60 530d m-ar ajuta cu un mic test drive ca sa-mi dau seama cum merge un 530d sanatos.

Sper ca nu v-am plictisit si astept sfaturile voastre.

Ma bag si eu cu niste sfaturi ! Masina arata bine , un plus la ea e ca are pachet M exterior, tapiserie de piele, dublu climatronic si xenon de fabrica si ce e foarte bine e ca nu are filtru de particule (se poate observa esapamentul orientat in jos) ! Deci are un pret corect !

Minusuri din ce se poate vedea in poze : nu are incalzire in scaune (la tapiserie de piele e groaznic iarna), nu are senzorii de parcare ai masinii, are cu siguranta aftermarket, deci nu-ti va aparea pe display-ul central, doar eventual niste beep-uri, are navigatia Business ceea ce e nasol ca n-ai Romania pe ea.

Mai ramane sa vezi tu cum merge motorul, sa nu aiba trepidatii si sa nu aiba pierderi de ulei din zona admisiei, pompei de vacuum si de la turbo ! Acum sa ai si tu in cap ideea ca e o masina SH, deci nu te astepta sa cumperi o masina 100% perfecta, mai pot sa apara surprize ! In concluzie, mergi la un tester bun, un mecanic priceput in E60 si...multa bafta, masina e misto per total !

P.S. Cu un test drive te ajut eu dar nu cu un 530, cu 525 :yahoo: !

Edited by bogdanov

Ma bag si eu cu niste sfaturi ! Masina arata bine , un plus la ea e ca are pachet M exterior, tapiserie de piele, dublu climatronic si xenon de fabrica si ce e foarte bine e ca nu are filtru de particule (se poate observa esapamentul orientat in jos) ! Deci are un pret corect !

Minusuri din ce se poate vedea in poze : nu are incalzire in scaune (la tapiserie de piele e groaznic iarna), nu are senzorii de parcare ai masinii, are cu siguranta aftermarket, deci nu-ti va aparea pe display-ul central, doar eventual niste beep-uri, are navigatia Business ceea ce e nasol ca n-ai Romania pe ea.

Mai ramane sa vezi tu cum merge motorul, sa nu aiba trepidatii si sa nu aiba pierderi de ulei din zona admisiei, pompei de vacuum si de la turbo ! Acum sa ai si tu in cap ideea ca e o masina SH, deci nu te astepta sa cumperi o masina 100% perfecta, mai pot sa apara surprize ! In concluzie, mergi la un tester bun, un mecanic priceput in E60 si...multa bafta, masina e misto per total !

P.S. Cu un test drive te ajut eu dar nu cu un 530, cu 525 :yahoo: !

pare sa fi avut textil inainte, acum depinde de tine cat te dereanjeaza sau nu chesia asta, are totusi 200 mii nu poate fi 10/10

cum ai ajuns la concluzia asta ?

mocheta, stalpii de la centura, sunt in alte culori.. cel putin mocheta trebuia sa fie tot crem..si bordul jos langa mocheta , trebuia sa fie tot crem... a schimbat interiorul textil cu un interior din piele..

oricum r0n1n a fost, a vazut masina , nu a cumparat-o din ce am inteles,zicea ca avea ceva probleme masina..

Edited by mdln

mocheta, stalpii de la centura, sunt in alte culori.. cel putin mocheta trebuia sa fie tot crem..si bordul jos langa mocheta , trebuia sa fie tot crem... a schimbat interiorul textil cu un interior din piele..

asta mi a sarit si mie prima data in ochii :)) se vede pe stalpul dintre usi ca nu e la fel culoarea cu scaunele si nici plafonul . eu am totul bej ,din fabrica vine totul la fel . fete de usi , stalpul dintre usi si plafonul, plasticul de sub bord, mocheta ...

Edited by Dariusel

asta mi a sarit si mie prima data in ochii :)) se vede pe stalpul dintre usi ca nu e la fel culoarea cu scaunele si nici plafonul . eu am totul bej , asa vine din fabrica . fete de usi , stalpul dintre usi si plafonul ...

asa-i si la mine..si la toate care le-am vazut ca au venit din fabrica, cu interior bej...

Edited by mdln

La mine pielea este maro ( coniac )plasticul de la usi este negru curele sunt negre si stilpii la fel pus mocheta, plafonul este alb spre gri. Asta ce inseamna ca a schimbat tapiteria ? :hyper:

Hai sa fim seriosi,probabil nu prea ati ma vazut interioare de e60.

Inainte de a face asa confirmatii tre sa mai studiati . Se vede clar ca fetele la usa sunt bej plus cotiera si plasticul de la scaune sunt bej sau lea schimbat si pe acestea ?

Eu nu stiu in ce stare tehnica este aceasta masina nici nu ma intereseaza ca nu doresc sa o cumpar dar afirmatiile ca au fost schimbata tapiteria plus cotiera etc nu mi se par bine intemeiate, probabil dil lipsa de cunostinta.

Tu esti propietarul? :popcorn:

S-ar putea, de vreme ce a luat atata foc in favoarea masinii...sigur e deghizat :fear: .:good:

Oricum mi se pare cam exagerat pretul masinii, avand in vedere ca are peste 8 ani, si de obicei modelele astea vin cu f multi km, deci eu nu cred in veci ca are doar 200000 de km.

Edited by Catalin BMW

@bmwbv.. daaa, asa-i cum spui tu, noi probabil ca nu prea am vazut interioare de E60, vorbim ca sa ne aflam in tema si noi..cel mai simplu, il suni pe om si ii ceri VIN-ul masinii, si afli ce fel de tapiserie avea masina din fabrica..

La mine pielea este maro ( coniac )plasticul de la usi este negru curele sunt negre si stilpii la fel pus mocheta, plafonul este alb spre gri. Asta ce inseamna ca a schimbat tapiteria ?

... dil lipsa de cunostinta.

are dreptate, 'lipsa de cunostinta'... de lb romana

Edited by mas12

La mine pielea este maro ( coniac )plasticul de la usi este negru curele sunt negre si stilpii la fel pus mocheta, plafonul este alb spre gri. Asta ce inseamna ca a schimbat tapiteria ? :hyper:

Hai sa fim seriosi,probabil nu prea ati ma vazut interioare de e60.

Inainte de a face asa confirmatii tre sa mai studiati . Se vede clar ca fetele la usa sunt bej plus cotiera si plasticul de la scaune sunt bej sau lea schimbat si pe acestea ?

Eu nu stiu in ce stare tehnica este aceasta masina nici nu ma intereseaza ca nu doresc sa o cumpar dar afirmatiile ca au fost schimbata tapiteria plus cotiera etc nu mi se par bine intemeiate, probabil dil lipsa de cunostinta.

Multumim ca ne luminezi tu :)), noi astia muritorii de rand doar visam e60...nu prea am vazut