Jump to content

Achizitie e60 530d

r0n1n

Recommended Posts

Ma bucur ca totusi mi-a raspuns cineva, multumumesc celor care au vrut sa ajute.

Am fost cu masina respectiva la Autotest si problemele erau urmatoarele: arc fata rupt, joc in bieletele de directie, discuri fata praf, scurgere ulei de la turbo, bujiile duse(posibil doar releul, scotea fum(putin cam mult dupa spusele mecanicilor) si o mica intrerupere pe la 3000rpm.

Astea mi le amintesc, dupa verificarea vin-ului mi-am dat seama ca interiorul este partial schimbat si pachetul M adaugat ulterior+jante replici.

M-am hotarat sa nu achizitionez masina, iar in schimb am dat peste o "bijuterie" e39 540i.

Ma bucur ca totusi mi-a raspuns cineva, multumumesc celor care au vrut sa ajute.

Am fost cu masina respectiva la Autotest si problemele erau urmatoarele: arc fata rupt, joc in bieletele de directie, discuri fata praf, scurgere ulei de la turbo, bujiile duse(posibil doar releul, scotea fum(putin cam mult dupa spusele mecanicilor) si o mica intrerupere pe la 3000rpm.

Astea mi le amintesc, dupa verificarea vin-ului mi-am dat seama ca interiorul este partial schimbat si pachetul M adaugat ulterior+jante replici.

M-am hotarat sa nu achizitionez masina, iar in schimb am dat peste o "bijuterie" e39 540i.

S-o vedem....:hyper: poze ceva cu ea?

Bine, poate am exagerat la partea cu bijuteria, masina este din '98, pt cei mai multi oameni este un cazan.

As vrea sa-l prezint, dar sincer mi-e groaza de comentariile care ar urma.

Edited by r0n1n

Fata de 530d e cam bulletproof la motor, cazan sau nu.

Pai ce legatura au cele doua motoare?

@Ronin, baga ceva poze, hai odata....ce treaba ai cu comentariile? carcotasii sa comenteze, n-ai tu treaba cu ei.:frantics:

ce bine suna 540i :heart:

Edit: aaaa, scuze ifx, acum am observat ca vroia sa-si achizitioneze un 530d e60...mda ai dreptate, e smecherie benzinarul, chiar daca e un model in urma...

Edited by Catalin BMW

Masina a fost inmatriculata pe Romania pana anul trecut cand a cumparat-o proprietarul anterior, acum are numere de BG.

In legatura cu prezentarea, ma mai gandesc.

Hai ma ronin, ce naiba... nu inteleg care ar fi problema, numerele? sau cumva masina nu e intr-o stare tocmai buna de nu vrei sa pui niste poze? sau e tunata ca dracu?

Nici vorba, masina este 100% stock, si zic eu, intr-o stare rara pt un e39 de Ro.

Cand am facut topicul de prezentare la 2.8, au fost numai comentarii aiurea legate de numerele si vechimea masinii.

Oricum, daca esti interesat, iti trimit pe PM niste poze si detalii cand o sa am timp.

Edited by r0n1n

Nici vorba, masina este 100% stock, si zic eu, intr-o stare rara pt un e39 de Ro.

Cand am facut topicul de prezentare la 2.8, au fost numai comentarii aiurea legate de numerele si vechimea masinii.

Oricum, daca esti interesat, iti trimit pe PM niste poze si detalii cand o sa am timp.

Chiar sunt interesat si as vrea s-o vad, astept pozele si mai multe detalii pe PM. Ms.:drinks: