Jump to content

Scurta intrerupere in mers

flavyus

Recommended Posts

Asta se recomanda sa vad daca este de acolo, dar pot curata si galeria de admisie.

Daca intradevar problema este de la admisie, mai bine schimb-o dai 500 de euro si nu mai ai treaba multi km, totusi ai dat 20k pe masina nu cred ca e o problema asa grava sa schimbi galeria(problema lor).

Dar totusi eu nu cred ca este de la galerie intreruperea.Verifica electrovalvele de la turbo si egr, debitmetrul, furtunasele elea mici de vacum...

Sunt eu poate prea nebun...nimeni cu care am fost in masina nu a sesizat nimic, si eu cate o data daca nu ma uit la ceasuri acolo unde face in jur de 1700-1800 de roatii nu imi dau seama :frantics:

Concluzia: o sa schimb oringurile de la intercooler +curatat, iar apoi o sa incerc sa curat si galeria de admisie

FFF ciudat, nimeni nu a mai auzit de problema asta. PS" in oras nu a facut niciodata, cred ca o sa merg cu clima ON tot timpul cand merg in afara orasului

Sunt eu poate prea nebun...nimeni cu care am fost in masina nu a sesizat nimic, si eu cate o data daca nu ma uit la ceasuri acolo unde face in jur de 1700-1800 de roatii nu imi dau seama :frantics:

Concluzia: o sa schimb oringurile de la intercooler +curatat, iar apoi o sa incerc sa curat si galeria de admisie

FFF ciudat, nimeni nu a mai auzit de problema asta. PS" in oras nu a facut niciodata, cred ca o sa merg cu clima ON tot timpul cand merg in afara orasului

Si un prieten de al meu la un e39 avea o scurta intrerupere in mers ...dar nu cred ca a rezolvat-o.

Acum am terminat de citit, concluzia nimeni nu a rezolvat nimic concret dry.gif 80% electrovalva de la EGR

Problema e ca, fara vacuum, clapetele raman inchise.

Gresit !

Clapetele fara vacum raman deschise.Adica ca si cum n-ar fi acolo, de asta i-am si recomandat sa incerce prin anularea furtunului.

Vacumul actioneaza clapetele spre inchidere ,de fapt pentru a forma un unghi de aspirare turbinat.

• 2 weeks later...

Revin.... acum 4 zile am facut plinul sa vad si eu exact consumul la pompa, am plecat si dupa 400 km asta intr-o zi ma duc alimentez iar full fac calcule super multumit de consum imi aprind o tigare, si imi aduc aminte ca in cei 400 de km nu am simtit ca masina a mai avut accea intrerupere!

Am mai facut iar 400km am stat cu masina sa o urmaresc sa faca am mers cu ea exact acolo unde trebuia sa faca , surpriza nu mai face :frantics:Acum va intreb are vre-o legatura treaba ca este rezervorul plin?

Revin.... acum 4 zile am facut plinul sa vad si eu exact consumul la pompa, am plecat si dupa 400 km asta intr-o zi ma duc alimentez iar full fac calcule super multumit de consum imi aprind o tigare, si imi aduc aminte ca in cei 400 de km nu am simtit ca masina a mai avut accea intrerupere!

Am mai facut iar 400km am stat cu masina sa o urmaresc sa faca am mers cu ea exact acolo unde trebuia sa faca , surpriza nu mai face :frantics:Acum va intreb are vre-o legatura treaba ca este rezervorul plin?

Mergi si cu el mai gol si vezi daca simti intreruperea si atunci iti vei da seama daca are vre-o legatura cu rezervorul plin-gol.

Poate si-a revenit singura se mai intampla si destea:)), oricum curata galeria si ce mai e pe acolo... bafta!