Jump to content

Reparatie turbosuflanta

Recommended Posts

Salut.

Intrebarea reiese oarecum din titlu: turbinele se pot repara (reconditiona)?

Acum ceva timp era pe forum o reclama mare a unei firme care "se lauda" ca poate reconditiona in bune conditii turbosuflantele, oferind chiar si garantie in acest sens. Vad ca relama respectiva a disparut...sau nu stiu eu sa caut.

Am un prieten mecanic, care mi-a spus ca, o data cazuta, turbina nu se mai poate repara.

Ma rog, intrebarea este: se pot sau nu repara? De fapt, ma intereseaza in mod special daca turbinei i se pot aduce "ameliorari" in ceea ce priveste zgomotul pe care il produce.

As prefera pareri avizate, in special ale celor dintre voi care s-au confruntat cu asa ceva.

Multumesc.

La un 320d de 136 de cai ,am avut fluierat de la 800 pina la 2000 rpm,fara scadere de putere sau consum de ulei, masina mergea absolut normal,doar ca fluiera turbina.Ei bine turbina era ok, a fost o garnitura la galeria de evacuare.Daca masina trage bine, nu consuma ulei,si nu ai joc mare in ax,nu cred sa fie turina.Apropo toata lumea inclusiv un prieten care lucreaza la AutoBavaria au zis ca e turbina de vina,si totusi nu a fost.Dintre toti mecanicii unul singur a zis ca turbina e ok si sa caut pe unde trage aer fals,ti-l recomand cu caldura,se ocupa cu reconditionari de turbine,dar are autorizatie numai VW-Audi,pt Bmw trebuie sa te duci cu turbina in plasa :Cipos 0740983295

Succes

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.