Jump to content

Sfat achizitie.

Bmw32oCi

Recommended Posts

Audi a4 2.0 tdi an 2009 are un prieten de al meu,pana la 68 000 km a schimbat la masina : clapeta de acceleratie,3 injectoare ( investitii majore) e90 320d are o cunostinta de a mea, cumparat la 220 000 km din italia (km reali) investitii majore ( turbina) la injectoare nu am auzit sa aiba probleme. Acum o intrebare pentru voi, Bmw 320d 2005-2006 are probleme cu distributia?

Eu as alege mai bine o masina din 2009-2010 decat una din 2005-2006. Motoarele noi CR din grupul vag nu am auzit sa aiba problema.

Seria 3 din 2006 este oricum o masina reusita fata de estea din ziua de azi, motorul acela de 163 nu pica distributia, poate turbina(asta e cam singura problema mai grava intalnita), e alegerea ta.

Intra pe forum la audi si vezi cum stau treburile si pe acolo.

Edited by branevl

Eu as alege mai bine o masina din 2009-2010 decat una din 2005-2006. Motoarele noi CR din grupul vag nu am auzit sa aiba problema.

Seria 3 din 2006 este oricum o masina reusita fata de estea din ziua de azi, motorul acela de 163 nu pica distributia, poate turbina(asta e cam singura problema mai grava intalnita), e alegerea ta.

Intra pe forum la audi si vezi cum stau treburile si pe acolo.

Nu ma intereseaza neaparat sa fie 2009-2010.. masinile astea imi plac mie e90 2005-2006 ( mai ales ca nu are probleme cu distributia) a4 2009-2010.. imi place cum arata chiar daca e mai scumpa. Nu ma gandesc la o revanzare dupa un an deci nu conteaza asa mult anul, vreau o masina fiabila si mai noua pe care sa o tin 3-4 ani si sa ma folosesc de ea fara costuri prea mari . De aia ma interesez de eventuale probleme (generale) si cat sunt de fiabile.

La capitolul piese articulatie/directie cum se prezinta e90 ? Eu la e46 schimbam mai mereu cate ceva,bine aveam si suspensie sport. E90 sta mai bine la capitolul asta decat e46?

E90 este mult mai ok la suspensie decat E46 . am avut si E90 si E46 si pot spune ca este mare diferenta . la E46 picau bucsile de la bascula foarte repede , la E90 in 35k nu am schimbat nimik pe fata in afara de antiruliu

Audi a4 2.0 tdi an 2009 are un prieten de al meu,pana la 68 000 km a schimbat la masina : clapeta de acceleratie,3 injectoare ( investitii majore) e90 320d are o cunostinta de a mea, cumparat la 220 000 km din italia (km reali) investitii majore ( turbina) la injectoare nu am auzit sa aiba probleme. Acum o intrebare pentru voi, Bmw 320d 2005-2006 are probleme cu distributia?

Pe forumul dedicat este un sg caz daca nu ma insel cu injectoare schimbate,tota lumea s-a mirat cand a auzit.Intr-adevar clapeta este un punct mai slab insa costa 500ron si nici nu pica in fiecare an.