Jump to content

autohus sau dealer bmw&mini sh

Burcea

Recommended Posts

eu am luat un 320d de la Bavaria. Garantia pe care o acorda este de 12 luni, dar este garantie "second hand" adica la defectarea unei piese acoperita de aceasta dealerul suporta 50% din cost iar proprietarul 50%. Am aflat ulterior cumpararii (si anume la RAR, in timpul verificarii) ca masina a avut motorul schimbat ... chestie care m-a enervat destul de tare la momentul respectiv, dar am inchis rapid gura cand mi s-a demonstrat ca a fost schimbat tot blocul motor, turbo, anexe, etc cu piese noi-noute si asta acum 12.000 km. Masina merge foarte bine, sunt cat se poate de multumit. Ca si pret, ce sa spun, masina este din decembrie 2002, are bordul cu aluminiu, piele, volan sport multifunctional, clima, xenon, magazie cd-uri, etc si pretul final a fost de 14800 euro (tva inclus). Nu vreau sa fac publicitate gratuita, dar a fost prima data in viata mea (scurta dealtfel) cand am fost tratat de catre un dealer cu profesionalism si respect de la inceput pana la capat... daca vrei sa cumperii ceva de-acolo va recomand foarte calduros sa il contactati pe dl Catalin Lavric de la departamentul vanzari, pentru simplul motiv ca nu am nimic sa-i reprosez, ba mai mult, in repetate randuri a fost dispus sa-si depaseasca atributiile ca sa se rezolve lucrurile cat mai rapid si bine pentru mine.

Bafta.

Edited by BayerischeMotorenWannabee

eu am luat un 320d de la Bavaria. Nu vreau sa fac publicitate gratuita, dar a fost prima data in viata mea (scurta dealtfel) cand am fost tratat de catre un dealer cu profesionalism si respect de la inceput pana la capat... daca vrei sa cumperii ceva de-acolo va recomand foarte calduros sa il contactati pe dl Catalin Lavric de la departamentul vanzari, pentru simplul motiv ca nu am nimic sa-i reprosez, ba mai mult, in repetate randuri a fost dispus sa-si depaseasca atributiile ca sa se rezolve lucrurile cat mai rapid si bine pentru mine.

Bafta.

176652[/snapback]

Bravo, deci se poate si la AB asa ceva! :blink: :)