Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

xenon

Cricket

Recommended Posts

Si eu am eroarea asta.La mine e de la angel eyes CCFL ulterior montate.Cand aprind farurile se stinge eroarea.

Se poate rezolva usor montandu-se o piesa mica un" consumator".Si eu trebuie sa ma duc sa o fac dar nu am avut timp.Orice electrician mai priceput o poate rezolva.

Si eu am eroarea asta.La mine e de la angel eyes CCFL ulterior montate.Cand aprind farurile se stinge eroarea.

Se poate rezolva usor montandu-se o piesa mica un" consumator".Si eu trebuie sa ma duc sa o fac dar nu am avut timp.Orice electrician mai priceput o poate rezolva.

177391[/snapback]

daca vedea un inginer bavarez mesajul tau ... punea 9mm la tampla si gata cu viata .. adica hai sa facem ceva "tiganie' ca "laso ba ca merge asa"

e adevarat ce spui tu .. in momentul in care computerul sesizeaza lipsa unui consumator .. "clic "mesaj... dar cel mai bine e sa i pui calc pentru asa ceva ...adica ptr. xenon

daca vedea un inginer bavarez mesajul tau ... punea 9mm la tampla si gata cu viata .. adica hai sa facem ceva "tiganie' ca "laso ba ca merge asa"

e adevarat ce spui tu .. in momentul in care computerul sesizeaza lipsa unui consumator .. "clic "mesaj... dar cel mai bine e sa i pui calc pentru asa ceva ...adica ptr. xenon

177397[/snapback]

Calculatorul scaneaza filamentele becurilor cand acestea sunt stinse sa vada daca functioneaza(de aceea eroarea dispare cand sunt aprinse) iar becurile de xenon neavand filament apare eroarea respectiva.

Nu stiu cat costa un calculator de xenon ORIGINAL de la INGINERU BAVAREZ dar pun pariu ca este de cateva ori mai scump decat metoda spusa de mine si care functioneaza la fel de bine. :blink:

Parerea mea :)

Calculatorul scaneaza filamentele becurilor cand acestea sunt stinse sa vada daca functioneaza(de aceea eroarea dispare cand sunt aprinse) iar becurile  de xenon neavand filament apare eroarea respectiva.

Nu stiu cat costa un calculator de xenon ORIGINAL de la INGINERU BAVAREZ dar pun pariu ca este de cateva ori mai scump decat metoda spusa de mine si care functioneaza la fel de bine. :blink:

Parerea mea :)

177408[/snapback]

As dori sa fac o mica precizare ce ai spus despre filament e ok insa dupa ce pui Xenon pui si modulul ridicator de tensiune decaord ??

Daca da ECU care scaneaza filamentul nu mai trece de acel modul garantat.

Acel ECU ce inainte scana filamentul acu scaneaza rezistenta interioara a modulului rodocator de tensiune.... si cum acea rezistentza e mai mare sau nu se incadreaza in anumite limite sa fiu mai precis EX apare sucrt la filament ECU ce comanda releul pt bec nu va mai comanda acel releu :) (da stiu deprinderi de la servici :D)

Deci trebuie reprogamate limitele. Sper ca nu v-am bagat in ceatza daca da putem face analiza pas cu pas :)

• 2 weeks later...