Jump to content

FOLIE GEAMURI E60

jonnyy_b

Recommended Posts

Vreau sa imi pun folie pe geamurile masiii, si nu as vrea sa fie nici prea inchisa adica neagra, dar nici sa fie sa nu iti dai seama ca ai...ceva mediu...si sa nu ma deranjeze nici in mers. V-as ruga pe careva cu e60 ...si eventual de culoare inchisa masina, daca are pusa folie si de care...(light black..dark black..black...), sa vad si eu cum ar veni , sa puna o poza aici cu masina din lateral. Eu ma gandeam sa pun din cea mai deschisa adica light black. Multumesc. Edited by jonnyy_b

Pai la 75% transparenta nu-ti dai seama daca ai folie sau nu.

50% foarte inchisa? Hm, eu as zice ca e numai buna, insa mai depinde si de gusturi. Mai deschisa de-atat si ajungi la transparenta geamului de fabrica.

Edited by LYM

Arata bine cea de la colegul sainz. Cea 75% vad ca e clar neagra...( a nu se interpreta ca este urata, ci doar nu vreau negrul acela inchis ! )

Pai la 5% nu are cum sa fie altfel, de accea am si pus poza sa vezi cum ar arata. Eu am pus-o inchisa din cauza copilului :thumbsup:

Edited by srb_alex

Arata bine cea de la colegul sainz. Cea 75% vad ca e clar neagra...( a nu se interpreta ca este urata, ci doar nu vreau negrul acela inchis ! )

Vezi ca o confunzi cu aia de 5% transparenta (95% opacitate!). Cea de 75% transparenta este pe fata, si nu este neagra deloc.

ps: legal, pe fata nu mai este voie cu niciun fel de folie, indiferent de transparenta.

Edited by LYM

Pune 50% fata spate pt a pastra si o uniformitate si o sa ti placa sigur

Oricum cand te duci sa o aplici, iti arata cei de acolo cum se vede pe geam..

Mie imi place sa nu fie diferenta prea mare intre cea de la geamurile fata si cea de la geamurile spate.

La 50% fata nu onsa ai probleme cu politia...foarte des :)

Daca vrei sa nu fie nici inchisa, dar nici deschisa, pune 35%.. sau 50%.. Eu as merge pe 35%... mie imi place mai inchisa(5% , 15%), dar avand in vedere ca nu vrei inchisa, eu zic sa pui 35%.. Edited by mdln

Vezi ca o confunzi cu aia de 5% transparenta (95% opacitate!). Cea de 75% transparenta este pe fata, si nu este neagra deloc.

ps: legal, pe fata nu mai este voie cu niciun fel de folie, indiferent de transparenta.

Legal pe fata ai voie maxim 74% omologata RAR, maj jos de atata nu ti-o omologheaza nimeni.

Sent from my ĂŻÂŁÂżiPhone 4S using Tapatalk

Edited by Dr.Cipry

Personal am 35% fata si 12% spate , ziua se poate distinge cine conduce dar cum da seara sau e innourat nu se mai vede.

Daca vrea sa se ia de tine nenea garcea se ia si daca ai 50 si daca ai 35.

Am folia de 4 ani dar niciodata nu m-am luat cu ei cand imi ziceau de folie chiar daca am autorizatie si pe fata, dar daca vrea sa ti-o dea jos ti-o da.....Capul aplecat sabia nu-l taie :laugh:

PS: daca iti pui 50% toata masina se va vedea tot si iti va parea rau, acum depinde de tine, as alege 35%

Edited by raul_bog

Asta cu autorizatie pe fata ii pistol cu apa.. Si eu am 15% pe fata , si am autorizatie,oricine iti poate da autorizatie.. Dar nu-i buna de nimic, pe fata nu mai este legal nici un fel de folie..

Pune 50% fata si 35% spatele... Nu o sa se vada mare diferenta.

Asta cu autorizatie pe fata ii pistol cu apa.. Si eu am 15% pe fata , si am autorizatie,oricine iti poate da autorizatie.. Dar nu-i buna de nimic, pe fata nu mai este legal nici un fel de folie..

Pune 50% fata si 35% spatele... Nu o sa se vada mare diferenta.

autorizatie fata = 0 , cum ziceam mai sus daca vrea te scapa de ea in secunda 2 :popcorn: