Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar jante 17 sau 18 pentru seria 1 - E87

Recommended Posts

In primul rand, am specificat ca doresc jante pentru E87.

8x18 de pe E46 cel mai probabil nu se potrivesc pe E87, diferenta de ET. Chiar si pe E46 stau putin prea in exterior. Ar fi trebuit 7 sau 7.5 J. Altfel trebuie sa pun avelopele "stretched" si nu vreau asta.

Edited by santos

Anvelopa trebuie trasa pe jantele de 18 de E46, trebuie alte dimensiuni de cauciucuri altfel freaca in aripa spate. Si nici nu vreau sa roluiesc aripile.

In plus, e cam uratel modelul, dupa gusturile mele. E drept ca nici E87 nu e o frumusete de masina, iar jantele astea, mai ales negre, nu o ajuta deloc ...

225/40/18 e dimensiune standard pt E46 pe 18, omologata. Anvelope mai mici sau mai mari(cu exceptia puntii spate)sunt neomologate si fie sunt trase (cele mai mici) fie iti lovesc in aripa. Jantele standard pt E90 sau E87 au et 34, astea au et 35 (adica intra 1 mm mai in interior).

Iar legat de trasul anvelopelor faci o mare greseala; jantele standard de bmw (90%) au latime 8 inch si vin cu anvelope 225/45/17 sau 225/40/18...

jante de 7,5 sau 7 latime orig BMW pe 18 nici nu exista.

225/40/18 e dimensiune standard pt E46 pe 18, omologata. Anvelope mai mici sau mai mari(cu exceptia puntii spate)sunt neomologate si fie sunt trase (cele mai mici) fie iti lovesc in aripa. Jantele standard pt E90 sau E87 au et 34, astea au et 35 (adica intra 1 mm mai in interior).

Iar legat de trasul anvelopelor faci o mare greseala; jantele standard de bmw (90%) au latime 8 inch si vin cu anvelope 225/45/17 sau 225/40/18...

jante de 7,5 sau 7 latime orig BMW pe 18 nici nu exista.

Nu vreau sa intru in polemica ... probabil nu m-am facut inteles

1. Nu ma intereseaza jantele astea

2.Vreau un set de jante 17 sau 18 pentru anvelope de iarna, nu ma intereseaza cu ce sunt incaltate 90% dintre BMW-uri. Eu folosesc 215/40/18 si 245/35/18.

3. 7.5 x 18 originale am acum pe masina, asa ca te rog sa nu faci afirmatii despre lucruri pe care nu le cunosti

Bbs rx pe 18 et 38- 2500 ron cu tot cu anvelope de vara iti dau diseara poze pe pm daca te intereseaza

Multumesc, sunt frumoase dar prea "old school" pentru E87.

Edited by santos