Jump to content

Cumpar masca volan

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Cincizeci de leiu' asta a devenit minimul istoric pentru orice rahat de piesa minuscula in cazul dezmembrarilor internetice. :getlost:

NU este nici o piesa minuscula ce ai incercuit tu face parte din planseul care vine deasupra pedalierului,este o bucata destul de mare de plastic cu 2 decupaturi in dreptul pedalelor de frina si ambreiaj si vine pina sub volan unde ai incercuit tu.

NU este nici o piesa minuscula ce ai incercuit tu face parte din planseul care vine deasupra pedalierului,este o bucata destul de mare de plastic cu 2 decupaturi in dreptul pedalelor de frina si ambreiaj si vine pina sub volan unde ai incercuit tu.

:frantics: roscatule, avand in vedere ca tu tot primesti masini pe gratis la dezmembrat, eu zic sa faci o aroganta si sa i-l donezi, ce naiba doar e o piesa "minuscula" ... :yahoo:

:frantics: roscatule, avand in vedere ca tu tot primesti masini pe gratis la dezmembrat, eu zic sa faci o aroganta si sa i-l donezi, ce naiba doar e o piesa "minuscula" ... :yahoo:

Eu primesc masinile ca donatie si trebui sa dau piesele ca atare,omu oricum nu cumpara nimic niciodata si alearga numai dupa moca asa ca nu imi faceam vre-o speranta ca va cumpara ceva vreodata.

Ma vad nevoit sa intervin mai devreme pe topic, intrucat vad ca nu s-a inteles exact ceea ce doresc sa cumpar.

Intre timp am facut rost de niste poze mai clare cu masca dorita (montata pe plansa de sub bord care ajunge pana la pedale).

http://s10.postimage.org/o9j3wmsqd/Fotografie0084.jpg http://s10.postimage.org/atw376k8l/Fotografie0085.jpg

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.