Jump to content

sfaturi pentru vopsire auto

AdrianoPsc

Recommended Posts

Salutare tuturor,as vrea sa vopsesc personal capota unei masini si as avea nevoie de cateva indicatii precise..bineinteles de la un meserias,stiu ca vi se pare cam ciudata dorinta de a face asa ceva de unul singur dar vreau sa precizez ca am cateva sculele necesare:compresor,pistol de vopsit,camera special amenajata unde nu are praful ce cauta si cred ca m-as descurca cu ajutorul vostru si putina indemanare din partea mea:)...problema e ca nu prea stiu exact pasii care trebuiesc urmati pt o buna realizare a vopsirii(curatare,chituire,vopsire,etc).Vreau sa precizez ca vopseaua masinii este un alb mat.Daca ati putea sa-mi recomandati si o vopsea de calitate ar fi perfect.Multumesc pt atentie!!!

e cam dificil de explicat pasii pe net....dar o faci tu.

daca ai rugina cureti pana la tabla portiunea.apoi dai fond ,apoi slefuiesti cu 400 si apoi 800. daca capota este perfecta....adica nu are rugina ,o matuiesti cu 600 si 800

o degresezi , pregatesti vopseaua.....si te apuci de mazgalit. daca nu ai 20- 25 de grade in camera aia unde vopsesti ,o sa ai ceva probleme daca este frig(mai bine nu vopsesti).........ai grija ce vopsea cumperi,cu lac in ea sau cu lac separat. standox este mai scumpa.......dar la ce faci tu acolo este bun si Klar

In primul rand multumesc tuturor pt sfaturi,sunt constient ca nu este asa usor de urmat pe net toti pasii pt a realiza o vopsire de calitate..eu am vrut doar sa primesc ceva indicatii corecte de la cunoscatori si uite ca INTERCEPTOR a reusit sa-mi dea cateva sfaturi care cu siguranta i-mi vor fi de folos..stiti cum e..cateva sfaturi de la cineva,cu ce mai stii tu,cu putina indemanare,ambitie si cu ajutorul lui D-zeu se face cam orice..doar nu degeaba suntem romani :D .Intradevar as fi putut sa merg la un service specializat in domeniu si sa stau pe capul alaora sa-mi explice exact cum sta treaba..dar sincer m-ia fost mai usor sa postez pe forum ca nu degeaba sunt membru BMW Club Romania si din cate am observat aici se cam rezolva majoritatea problemelor auto :thumbsup: .Zilele urmatoare o sa ma apuc de treaba si chiar daca nu iese din prima nu o sa-mi para rau..mai incercam :D .Va mutumesc tuturor inca odata pt atentie si sa auzim numai de bine!!