Jump to content

Masina furata..

Haitasu

Recommended Posts

omul an intrebat daca se poate gasi masina prin GPS pentru ca el are casco si a vandut masina la moldoveni iar la casco a delarat-o furata

:thumbsup:

de asta nici nu da detalii pe forum

Bravo. Ai o gandire f adanca. Ce tu nu ai luat in calcul este ca nu iti mai face nimeni casco la E39 de 12 ani vechime. Sau daca accepta, iti dau o cotatie pt prima de asigurare care sa te faca sa te razgandesti.

Mie la Omniasig, fara istoric la ei, si fara dauna pe polita bcr anterioara, mi-au dat pe E90 evaluat la 10k eur, prima anuala de 1700EUR.

• Like 1

astia sunt nebuni 1700eur la 10k asigurati :blink:

Asta le-am zis si eu. In anul precedent am dat la BCR 3000ron pt 14.5k asigurati, fara franchiza si cu vandalism inclus.

Sa vezi cotatie Groupama anul asta. Asigurat = 8.850E, cu plata 1.682E integral sau 1.770 in 4 rate :)))

Se duce dracu usor, usor piata asigurarilor Casco din cauza fraudelor foarte numeroase.

Edited by kristal_madness

eu am facut anu trecut o polita pe net sa vad cat ar costa la tiriac parca si la 13.000eur parca in jur de 2600ron ... acceptabil ...

fraudele se fac cu ajutorul angajatilor lor, un om cinstit daca se duce cu o capota lovita o umfla frumos cu chit se caca pe ei sa schimbe ceva :thumbsup: asa ca isi merita soarta, este vina lor ca ii doare undeva

Pisa'm'as pe voi de ratati(doar pe aia care ma musca de pula,indirect)...slugilor forumisti si foarte probabil virgini,mi-am gasit masina lua'v'as fetele in pula!Cat despre cei care au fost baieti,multa sanatate si fericire.PRAAA!

hai mars in mortii ma-tii, probabil ca esti facut prin incest in spatele grajdului.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.