Jump to content

schimb diverse piese de e46/2004

daniel sandu

Recommended Posts

am cateva piese disponibile, in stare buna care provin de pe masina mea e46 320d 2004 :

- volan e46 (simplu, fara comenzi) + airbag dual stage post-11404-0-96153400-1351692740_thumb.jpg

poate fi de ajutor pentru cineva care-si trimite volanul la imbracat...

- anvelopa iarna Michelin Pilot205/55/16 post-11404-0-64163600-1351693085_thumb.jpg

arata foarte bine si poate fi folosita ca rezerva eventual....

- termostat apa (l-am schimbat pentru ca deschidea la 80C si nu la 88, nu are urechile rupte sau altceva..)+ termostat egr (l-am schimbat cred degeaba pentru ca era bun)

Şi m-ar interesa:

- baghetele/protecţiile negre (nu stiu cum se cheama exact)de la geamurile de usi fata/pe exterior

- sorţurile/aparatorile de noroi pe faţă (cele mici spre faţă)

- sticlele de far (noi ar fi de preferat, ale mele s-au cam matuit...)

- eventual şi un set de arcuri pe spate de Touring(nu sport)sau eventual schimb cu ale mele care sunt ok dar cam joase (au 2 dungi galbene si cred ca sunt sport, pe cand cele de pe fata au 3 dungi grena/roşii şi par normale- nu prea m-am lamurit cu codurile astea de culori)

- sau poate alte chestii folositoare (gen: suportul de plastic de ştergător lunetă care mi-l rup şmecherii mereu, set capace pe 16'', barele transversale/suporţii gen thule etc ) post-11404-0-60264600-1351694966_thumb.jpg

0722131501

Edited by daniel sandu

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

am cateva piese disponibile, in stare buna care provin de pe masina mea e46 320d 2004 :

- volan e46 (simplu, fara comenzi) + airbag dual stage post-11404-0-96153400-1351692740_thumb.jpg

poate fi de ajutor pentru cineva care-si trimite volanul la imbracat...

- anvelopa iarna Michelin Pilot205/55/16 [attachment=251146:post-11404-0-7

- sorţurile/aparatorile de noroi pe faţă (cele mici spre faţă) si canalele de aer care duc la frana la ce pret le ai?

Edited by project_chryss

- sorţurile/aparatorile de noroi pe faţă (cele mici spre faţă) si canalele de aer care duc la frana la ce pret le ai?

......................

Şi m-ar interesa:

- baghetele/protecţiile negre (nu stiu cum se cheama exact)de la geamurile de usi fata/pe exterior

- sorţurile/aparatorile de noroi pe faţă (cele mici spre faţă)

- sticlele de far (noi ar fi de preferat, ale mele s-au cam matuit...)

...........................................

Imi pare rau, nu ai fost atent, aparatorile ma interesau si pe mine...intre timp mi le-am cumparat, noi. Daca te ajuta, da o cautare pe google si gasesti diversi furnizori si calitati cu preturi de la 35-40 lei in sus. Nu stiu locatia ta dar cauta de exemplu 'Carenaj stanga fata E46'.

(nu cred ca am voie sa postez link-uri sa nu se considere reclama la vre-un produs)

Edited by daniel sandu

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...