Jump to content

Vand 2 anvelope Michelin Primacy HP

Recommended Posts

mie mi-ar fi jena sa cer bani pe asa ceva, sincer

daca tie ti-ar fi jena nu cere e problema ta. Doar nu credeai ca iti dau cauciucuri de 5mm Michelin cu 50 ron pe dimensiunea asta nu? :laugh: o anvelopa de vara noua are circa 7mm

din pret se denota ca sunt sub starea medie la uzura daca cunosti preturile la anvelope, numai se pare ca tu nu :wacko:

eu zic ca pentru un profil de 2mm e foarte bun 50 ron pe bucata la dimensiunea asta avand in vedere ca o astfel de anvelopa numai cu profil de 5 mm(tot second)costa de la 180 ron iar noua stiti voi...

daca erau slick-uri(0 mm) ti le donam pentru burnout :drinks:

plus ca din pret se mai poate putin negocia

insa se gasesc sa critice tot timpul doar cei care vor ceva de pomana...adica daca se poate si gratis e ok :hyper:

Edited by motorsport

din pret se denota ca sunt sub starea medie la uzura daca cunosti preturile la anvelope, numai se pare ca tu nu :wacko:

eu zic ca pentru un profil de 2mm e foarte bun 50 ron pe bucata la dimensiunea asta avand in vedere ca o astfel de anvelopa numai cu profil de 5 mm(tot second)costa de la 180 ron iar noua stiti voi...

daca erau slick-uri(0 mm) ti le donam pentru burnout :drinks:

insa se gasesc sa critice tot timpul doar cei care vor ceva de pomana...adica daca se poate si gratis e ok :hyper:

ma faci sa rad; sa-mi dai tu bani ca nu pun asa ceva pe masina mea!

cum poti sa spui ca acele anvelope sunt in stare "ok"? profilul se masoara de la semnele de uzura, in cazul tau anvelopele tale au ZERO mm. asa ceva ar trebui interzis de la vanzare!

PS " legat de preturi fiecare vinde si cere cat vrea insa din ce am observat in romania, se vand tot felul de martoage pe post de cai de curse, iar toata lumea masoara anvelopele cum le convine, adica nu de la indicele de uzura"

Edited by asterix___

ma faci sa rad; sa-mi dai tu bani ca nu pun asa ceva pe masina mea!

cum poti sa spui ca acele anvelope sunt in stare "ok"? profilul se masoara de la semnele de uzura, in cazul tau anvelopele tale au ZERO mm. asa ceva ar trebui interzis de la vanzare!

PS " legat de preturi fiecare vinde si cere cat vrea insa din ce am observat in romania, se vand tot felul de martoage pe post de cai de curse, iar toata lumea masoara anvelopele cum le convine, adica nu de la indicele de uzura"

chiar nu intentionam sa iti dau bani sa pui pe masina anvelopele :laugh:

fiecare cere cat vrea si vinde ce vrea ...nu esti obligat sa cumperi

sunt si persoane care cumpara anvelope pentru burnout si alte chestii ....sau pentru alea sa ai trimit la tine ca ai sa donezi gratis?

si cum aminteam mai sus ..pretul e negociabil

Edited by motorsport