Jump to content

Masina sotiei...achizitionata de mine 116i

B11WTTE60

Recommended Posts

Obisnuiesti sa stai mult cu ea la relanti sau sa mergi subturat? Eventual doar in oras?

Daca e asa, n-ar strica sa mergi si putin turat din cand in cand, eventual sa mai faci cate un drum in afara orasului s-o "desfunzi". Sau poate doar ai avut ghinion.

• 2 months later...

Poze Noi.Masina a suferit cateva modificari:

-Jante Dual Spoke 261 18" cu anvelope fata Toyo si spate Yokohama

-Tipsuri evacuare Custom

-Faruri Bi-Xenon & Stopuri LED

-Folie Geamuri Llumar.

Cam atat deocamdata, astept parerile voastre pro si contra.

post-8204-0-78019500-1366270850_thumb.jpg

post-8204-0-94409400-1366270851_thumb.jpg

post-8204-0-80258400-1366270852_thumb.jpg

post-8204-0-71693700-1366270853_thumb.jpg

post-8204-0-48594600-1366270854_thumb.jpg

post-8204-0-30271500-1366270855_thumb.jpg

mie nu mi se pare ca ai schimbat aspectul(faruri,stopuri) , pe timp de zi.

Ca si aspect m-am referit la tips-uri.Si fata de faruri halogen,farurile bi-xenon arata mult mai ok si in plus au si DRL, si uite cum s-a schimbat aspectul si pe timp de zi.

Numai bine

Vad ca majoritatea din posturile din acest topic nu se refera decat la consum ! Orasul nostru drag iese din tipare,cand vrem sa vorbim de consum,hai sa nu ne referim la Bucuresti......Masina arata foarte bine,se vede ca esti pasionat si adaugi numai lucruri de calitate,bravo. :goodjob: :goodjob: :goodjob:

Amortizoare noi :)

Multumesc Robert, o lucrare rapida si de foarte buna calitate (sunt niste chei la mine in portbagaj, o sa le aduc saptamana asta)

Arata bine, incerca sa ii pui si oglinzi de M :thumbsup:

Sincer, nu ini displac oglinzile.

Si pana la urma cum a ramas cu acel consum ridicat?

Consumul a scazut dupa ce s-a remediat problema sondelor lambda, in oras este 11%-12%, si in afara mai putin de 7,5%nu am reusit sa scot (pe a1 cu 130km)

Foarte draguta,cred ca i-ai fi putut pune niste arcuri sport ... Ceva h&r :D

post-24262-0-98982700-1366384414_thumb.jpg

Ma batea gandul la un kit Biltstein, dar pretul era cam mare si am renuntat,si doar arcuri sport cu amortizoare normale nu cred ca era cea mai buna alegere.

Consumul a scazut dupa ce s-a remediat problema sondelor lambda, in oras este 11%-12%, si in afara mai putin de 7,5%nu am reusit sa scot (pe a1 cu 130km)

Motivul pentru care am intrebat este ca am in vedere si acest model/motor la o achizitie in viitor, insa mi se pare un pic cam mare consumul fata de ceea ce este prezentat ca si date oficiale.

Oricu,, este o masina "chic" si sper sa va bucurati de ea in viitor.

Motivul pentru care am intrebat este ca am in vedere si acest model/motor la o achizitie in viitor, insa mi se pare un pic cam mare consumul fata de ceea ce este prezentat ca si date oficiale.

Oricu,, este o masina "chic" si sper sa va bucurati de ea in viitor.

Si eu aveam asteptari mai bune cu privire la consum, mai bine te uiti la 120i