Jump to content

Vand acumulator cheie bmw

Recommended Posts

Vand acumulator vl2020 panasonic 2 bucati, noi.

30lei buc

Specificatii

BATTERY, VAN LITHIUM, VL2020, VERT

Voltage, output:3V

Battery size code:2020

Capacity, energy storage:20mAh

Technology, Battery:Vanadium Lithium

Predare personala in iasi sau transport prin posta ramburs 10 lei.

post-57640-0-28169000-1351848575_thumb.jpg

post-57640-0-05798700-1351848594_thumb.jpg

Sunt mai multe site-uri care comercializeaza astfel de baterii : link sau My link

Mario scuze daca tu chiar ai dat atat pe ele ... dar nu puteam sa inchid ochii, mai ales ca e proaspata treaba si au mai fost baietzasi comercianti (chiar si de pe aici) care mi-au cerut si 60 ron pe o astfel de baterie (le-am multumit in PM) ... si asta m-a facut sa nu las trecut cu vederea acest anunt...

Voie buna.

Sunt mai multe site-uri care comercializeaza astfel de baterii : link sau My link

Mario scuze daca tu chiar ai dat atat pe ele ... dar nu puteam sa inchid ochii, mai ales ca e proaspata treaba si au mai fost baietzasi comercianti (chiar si de pe aici) care mi-au cerut si 60 ron pe o astfel de baterie (le-am multumit in PM) ... si asta m-a facut sa nu las trecut cu vederea acest anunt...

Voie buna.

Baietel ai dreptate poate costa 16.34 RON , dar cu tot cu tva 20.26 RON mai adaugi si curierul 20-30 lei ca doar nu-ti livreaza gratis.Si de unde ti ai comandat scrie "Din cauza restricĂžiilor de transport pentru mĂŁrfurile periculoase, este posibil ca timpul de tranzit pentru articolele din acest coÂş de cumpĂŁrĂŁturi sĂŁ se prelungeascĂŁ. Livrarea celorlalte articole din comanda dumneavoastrĂŁ nu va fi afectatĂŁ."

30 lei cred ca e un pret decent mai ales pt. cei din zona. Deja am montat un acumulator si e ok.

Bai castana ce nu intelegi.... am platit 20-21 ron livrata acasa.

Hai ca ai inventat tu smecheria si noi suntem prostii si punem botul.

Primul link sunt din TM

Celalalt cred ca e din Olanda sau Franta...:faceless:

Ok bafta la vanzare ... a ta va costa 30+11(transport) +12 (ramburs la 30ron) =53

Dar ma rog nu ma mai obosesc cu tine.

Bai castana ce nu intelegi.... am platit 20-21 ron livrata acasa.

Hai ca ai inventat tu smecheria si noi suntem prostii si punem botul.

Primul link sunt din TM

Celalalt cred ca e din Olanda sau Franta...:faceless:

Ok bafta la vanzare ... a ta va costa 30+11(transport) +12 (ramburs la 30ron) =53

Dar ma rog nu ma mai obosesc cu tine.

Castana e capul tau pe bune tu zici ca ai dat 16,43ron, dar de fapt scoti din buzunar 40 lei sau 50 lei depinde de unde cumperi cu tva si transport.

Unul e din polonia si unul din anglia.

La mine e 30 +10transportul(pt.ca trimit doar cu posta) si tine matematica aceea pt. tine daca nu stii sa citesti anuntul.

Asa ca te rog nu te mai baga pe topic mai mult decat nu trebuie si il umple cu postari daca nu cumperi, fiecare cumpara de unde vrea.

Eu le iau cu 10 lei, transport gratuit. Muriti de oftica :sorcerer:

Cine nu crede, ii pun factura. Nu fac revanzare asa ca nu ma obositi.

P.S. Transportul cu posta ramburs e undeva la 7-8 lei. :console:

Aicii sha :drinks:

Myxaj .. nu puteam sa-l las sa se imbogateasca :))))

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.