Jump to content

bec ars xenon

Recommended Posts

lol, in ce univers costa 10 milioane un bec d2s ?

in universul in care pe realoem.ro costa pana al 737ron

21619 FE headlamp bulb; greutate (în kg):0,03; lampa sub forma de piston:d2s; lampa sub forma de piston:xenon; numar bucati necesare:2; putere nominala [w]:35; tensiune [v]:12 FEBI 737 RON

66040 bec xenon d2s 12/24v 35w p32d-2; putere nominala [w]:35; tensiune [v]:85; tip lampa:d2s (tub descarcare gaze); versiune conector:p32d-2 OSRAM 376 RON

8GS 007 949-101 bec xenon d2s 12/24v 35w p32d-2; constructie lampa:xenon; putere nominala [w]:35; putere nominala [w]:53; tensiune [v]:12; tensiune [v]:24; tip lampa:d2s (tub descarcare gaze); versiune conector:p 32 d-2 HELLA 287 RON

:popcorn:

da in jur de 300 ron costa philips sau osram. pe mine ma intereseaza daca astea de la kiturile din comert merg. oricum chiar daca nu se ardea voiam sa le schimb, sa pun de 8000k

daca are soclu D2S merge, dar nu merita 8000k, eu am pus 6000k, sunt mai albe, la 8000k te indrepti spre albastru, sti tu.

gasi la 35 lei pe un site bucata. sper sa fie bune

Merg, la banii astia iti permiti sa le schimbi o data la jumatate de an, eu le am de 6 luni si nu fac nici cea mai mica figura, nu palpaie, nu au slabit. Ai putea sa le schimbi pe amandoua, ca poate se vede diferenta daca unu e nou si unu vechi.

sau ai putea sa cumperi unul Philips, si sa dai 300 RON, daca ti-ar da 2 ani garantie. In condiitile astea ar merita banii. Nu stiu daca se da garantie la ele.

in universul in care pe realoem.ro costa pana al 737ron

21619 FE headlamp bulb; greutate (ßn kg):0,03; lampa sub forma de piston:d2s; lampa sub forma de piston:xenon; numar bucati necesare:2; putere nominala [w]:35; tensiune [v]:12 FEBI 737 RON

66040 bec xenon d2s 12/24v 35w p32d-2; putere nominala [w]:35; tensiune [v]:85; tip lampa:d2s (tub descarcare gaze); versiune conector:p32d-2 OSRAM 376 RON

8GS 007 949-101 bec xenon d2s 12/24v 35w p32d-2; constructie lampa:xenon; putere nominala [w]:35; putere nominala [w]:53; tensiune [v]:12; tensiune [v]:24; tip lampa:d2s (tub descarcare gaze); versiune conector:p 32 d-2 HELLA 287 RON

:popcorn:

la cele de productor preturile din site sunt cu caracter informativ

am xenon cu lupa de fabrica... si chestia cu becurile ieftine nu e adevarata. acum 2 ani jumate am pus pe un ford un kit h7 hid xenon la vremea aia a fost 160ron fara curierat si nu mi sa ars nici becurile si nu sa dus nici un balast. poate o mai fi si dupa lot nush

nush dak am voie sa pun numele siteului. cine vrea sa il zik pm

Edited by night_runner_ntz

daca schimbi becul, automat schimbi si droseru, ptr ca d1s si d2s vine lipit de droser. trebuie doar sa le montezi

plug&play ceva de genu

de unde le scoti frate ??

scuza-ma, dar ti-am mai spus ca uneori vorbesti in necunostinta de cauza... unde ai vazut tu bec D2S lipit de drosser? :blink:

http://www.xenonshop.ro/images/P/d2s_big12689148564ba21aa81f8cc.jpg

faci o confuzie majora cu D1S, care are un soclu mai atipic, dar care nu exista pe masina celui despre care discutam aici...

http://image.tradevv.com/2009/08/13/aileenzouxiaoling_472021_600/d1s-bulb-ballast.jpg

de unde le scoti frate ??

scuza-ma, dar ti-am mai spus ca uneori vorbesti in necunostinta de cauza... unde ai vazut tu bec D2S lipit de drosser? :blink:

http://www.xenonshop.ro/images/P/d2s_big12689148564ba21aa81f8cc.jpg

faci o confuzie majora cu D1S, care are un soclu mai atipic, dar care nu exista pe masina celui despre care discutam aici...

http://image.tradevv.com/2009/08/13/aileenzouxiaoling_472021_600/d1s-bulb-ballast.jpg

asa ,scuze am facut confunzie intre d2s si d1s defapt doar d1s este cu droser incorporat, eu credeam ca sunt aman2 la fel

http://www.auto100.ro/images/products/img_1867_2.jpg

daca schimbi becul, automat schimbi si droseru, ptr ca d1s si d2s vine lipit de droser. trebuie doar sa le montezi

plug&play ceva de genu

nu, becul la d2s este separat de drosser, numai la d1s este lipit.